~

hejsan!
morgon dagen för mig kommer vara mig på Grönan. Fanny fråga mig för länge sen satt det händer imorgon. de blir ingen bloggning på dagen eller på morgonen tror jag. men på kvällen skriver jag väll lite. Elli kommer hem imorgon och eftersom jag är på hennes data för mi när trasig kommer jag ha lite uppdatering överhuvudtaget. så om ni vill att jag ska blogga så kan ni ju alltid köpa mig en ny data, thihi (a) iallfall, jag orkar verkligen inte med massa folk på Gröna Lund imorgon. jag orkar inte stå i kö. flippare bara kör liksom! men jag räknar med att vi inte kommer va så få. that's shit. men de är ju de som är nackdelen med Grönan, allt folk. måste bestämma vad jag ska ha på mig också. paniiiiik. jag hittar säkert någonting efter att ha letat några timmar. måste börja redan nu. Puss på er!


haha detta kommer jag ihåg


¨


gammal, men älskar den!


^^

Eclipse såg jag idag. den bästa av dom som varit. rekomenderas verkligen! folk ropa, applådera, satt ihop kurade helt spända.  den va faktiskt skitbra. så imorse vaknade jag riktigt tidigt fixade mig & allt sådant. började gå till bussen. en helt timme för tidigt. så jag gick tillbaka, haha herregud. Canan och jag garva åt det ett långt tag. ska jag berätta vad som händer i filmen? smsa. men vi va där och hämta våra biljetter och sen gick vi runt lite vid plattan innan bion. köpte Red Bull som det bara sprutade om, en hel sköndag verkligen. rekomenderas verkligen att vara mig just nu, haha. imorgon blir de Gröna Lund igen. fast med Fanny istället. så jag ska nog hoppa i duschen och fixa mig tills imorgon. efter duschen får jag inte missa "Sex & the city" klockan 23:10. inte ni heller. nu ska jag snacka med Fanny om imorn. Ciao!


*

nu har jag sett eclipse. så oerhört bra!

'


gammal bild

jag ska fixa färdigt mig & klä på mig lite kläder. sen tar jag bussen te Högdalen möter Canan och vi åker vidare. jag har ju ingen plattång för tillfället eller jag har en, men den funkar inte. så jag får gå i halv lockigt hår. jag har en tröja med luva som jag kan täcka med i nödfall. men annars ska de nog gå bra. idag är de ju också lite halv taskigt väder ute satt bio blir ju bra! om ni ser oss i stan få ni gärna hälsa. Pussar


*

visste ni att:
- jag gillar Lil'wayne & Eminen sen längesen
- när jag var liten älskade jag Carola
- jag har aldrig ljugit när någon sagt på Färjestadst tro
- jag smsar varje dag
- jag har gått på boxning sen jag var 4 år


;


min dag

hej. jag orkar egentligen ingenting just nu. ingenting fysiskt. men ja. imorgon ska jag träffa Canan och då drar vi in te stan & går runt där en stund. tänkte kolla på nya solglasögon. sen ska vi gå på bio. hemlighet vilken film. vi kommer nog få de bra. idag har jag haft de bra. juste skulle skriva om min dag med Isabell. okej, då kör vi;

söndagen åkte jag te Isabell & vi åt donkään. där jag också glömde min plånbok. men de visste jag inte först. så vi är ute lite, drar till vår hemliga fotbollsplan. där vi träffade några, dom va jätteschysta. jag orkar inte rabbla alla, men dom va skitbra på fotboll. sen skulle vi hem & bya om för de blev för kallt att sitta i shorts. så då bytte jag om, det var då. min plånbok va borta. vi sprang fram & tillbaka. hällde ut allt i min väska. så vi gick till Farsta där de mesta va stängt. men mc'donalds va öppet så jag fråga en kille om dom hade fått in en plånbok men han snacka inte Svenska. så vi gick hem till Isabell igen och leta. den va inte där så vi gick till Farsta igen. fråga en som snacka Svenska i kassan, och tada. dar va den, jag va seriöst överlycklig. en stor lättnad. då gick vi hem till Isabell åter igen, fast då himla glad. vi bytte om & drog till våran plan och träffa dom ett tag. lite senare drog vi och köpte Fanta exotic & klubbor. kollade på VM, bänka oss framför datan, smsa och prata i telefon. de va jättemysigt. dagen efter vakna vi rätt tidigt, det blev inget stan. vi drog & bada. efter ett tag blev de tillbaka till våran fotbollsplan. vi hade skitkul verkligen! längtar redan tillbaka till henne. de va väl de. ungefär allting, kanske har missat någonting. men orkar inte läsa egenom allting. puss på dig Isabell.

klockan 23:00 börjar "Sex & the city" det får inte missas hörni. ha en fortsatt bra kväll.


orka

Hade lite tråkigt, så varför inte (?) 

Namn: Magdalena Åkeson
Födelsedag: 7 januari
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: grå, grön, orange.
Hårfärg: brunett
Höger/vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: stenbock
Är dina föräldrar skilda: noepp
Det första du tänker på när du vaknar: jag vill inte gå upp

FAVORIT:
Person:
finns många
Glass: jag vet inte
Godis: massa
Nummer: 7, 17, 27
Tuggummi: mint
Årstid: sommar
Doft: löfbergslilaarena
 
VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
Frisör, elitfriidrottare
Vem utav dina vänner är högljuddast: oj, ingen aning.
Vem får dig mest att skratta: Sofia
Vem är blygast: vet inte
Värsta känslan: efter en förlust
Vart vill du bo i framtiden: i ett stort slott
Varit kär: jaopp
Blivit dissad: näe
Tänkt på självmord: ne
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: har jag säkert
Varit på scen: Japp
Retats: tss

DU:
Svär: ja förfan
Tror på dig själv: sometimes
Dansar i regn: ja, varför inte?
Sjunger i duschen: absolut!

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: Cola
McDonald’s/ Burger King: Donkään
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar, mums
Kött/ veg: k ö t t
Tv/film: båda två
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/ Nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Kina, tror jag
Kakor/paj: vet inte

KAN DU:
Gå ner i splitt: I wish
Vissla: ja, och busvissla
Blåsa en bubbla: gjorde nyss
Dansa: Yes

SENAST DU:
Vem var den senaste personen du nuddade: mamma
Pratade i telefonen med: Anna
Kramade: Anna
Jag skällde på: no one
Skrattade: tidigare idag
Grät: längesen
Tuggade tuggummi: just nu
Drog ett skämt: tidigare idag

TROR DU PÅ
Liv på andra planeter: kanske
Mirakel: Färjestad är ett, så ja
Magi: jag önskar
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: nej
Spöken: ibland, under sängen
Tomten: vadå finns han inte? :o


sakna


jag i keps, syster med macka.


klockrent

nu drar jag te Gröna Lund. ifall ni ser mig ska ni hälsa. jag kommer faktiskt att slå till er & springa därifrån, haha. nej jag kommer säga hej tillbaka. jag ska möta Anna i högdalen klockan halv tio och bussen går kvart över. ska börja röra mig nu ungefär. ha de bra. plus min data är fortfarande trasig, så ja. jag är inte på Sveriges bästa humör.


-.-'

jag har haft de bäst med Isabell. säger allt imorgon tror jag på kvällen. imorgon blir de Grönan. hälsa om ni ser mig. datacepejävel.

.

min data är trasig. jävlafan. jag sitter vid min syster nu, men tänk o malla mina bilder raderas. tänk om allt raderas. jävlak*k. ASSÅ AAAAAAAAAH.

(L)


idag ska jag va med denna skönhet.
& imorgon kommer ni kunna se oss på stan.
puuuuuss


teve

hallå i blåbärsskogen. och om man går där kan man plocka bären. då gör man blåbärsmuffins. imorgon åker min syster & hennes pojkvän till Värmland. då ska jag gästblogga på min syster's blogg. snelhezt jag är. men jag sover hos Isabell imorgon. jag möter henne runt 4. sen äter vi middag. sen blir de väl film hela kvällen. bara tjilla galet. you know what I'm saying? haha. vi planera att göra videoinlägg också. men vi får se hur de blir med de. någon liten uppdatering jag kanske får in iallfall. sen på måndag morgon fixar vi oss och drar in till stan. ska kolla på nya solglasögon också. nu ska jag kolla lite mer på teve. Pussar!


vi är cool as hell


*

jag tycker denna låt är mysig. de bara blir så. den e faktiskt skitbra när man lyssnat på den flera gå gånger. jag tror jag spelat om den tjugofemtusen gånger, haha. plus jag diggar hans frisyr, de gör ni säkert också ;)


hihi

planer för helgen & veckan.

idag; kanske träffa våran kompis familj & dra till Skärgåren jao, haha. eller bara är med dom.
söndag; kanske sover hos Isabell
måndag; jag ska vara med Isabell som de först va bestämt och då tänkte vi att vi kunde sova. för vi ska fixa oss tillsammans på morgonen & sen dra in till stan och möta två killar.
tisdag; inget planerat. någon kompis kanske? :)
onsdag; jag har träning
torsdag; någon kompis. om de är dåligt väder film.
fredag; ingenaning.



japp dagens planer tror jag de blir. mysigt värre. min andra syster är här också. så de pratades om tacobåt. men jag är fortfarande mätt från igår. japp.

,


midsommar 2010


,

god morgon.
jag har inte kunnat sova att dugg inatt. de va varmt så jag kunde inte stänga fönstret. men om jag ville sova var jag tvungen att stänga fönstret för dom jävla fåglarna lät. men jag valde att inte göra de. så de säger väl de mesta? men efter ett långt tag jag hade legat och lysnat på dom där jäklarna så stängde jag fönstret. men inte kunde jag sova för det. nä, så jag har väl legat vaken ungefär hela natten för att man inte kunnat sova. så nu gick jag upp. jag orkade inte ligga där mer. f y f a n. nu mår jag illa. ska gå & dricka.
Vi hörs när vi hörs!

.

Hi.
efter jag kollat på film, two and a half men, scrubs. så är de dags att sätta sig framför datan. framför Facebook. eftersom de händer ju nästan aldrig annars? jag tänkte läsa lite bloggar också. ifall dom har uppdaterat förstås. ja, jag tror de blir sista inlägget för nu. Puss på mig själv helt enkelt.


:

hello my friends.
nu har jag tränat & duschat. och jävlar vet ni vad? jag har hunnit städa mitt rum också. haha och ja, jag är stolt (a) imorgon måste massa saker fixas inför midsommar. jag ska dammsuga, klippa gräset, städa -.-' bara saker man absolut hatar. så imorn blir de väl mest bloggning på kvällen antar jag. samma sak på midsommar. då blir de väl mest bloggning på natten. för mina gäster kommer gå sentsentsent. stackars er. fast de är ju ännu mer synd om mig som måste fixa imorn. fan va fort de går asså. redan midsommar, tiden bara går förbi. snart börjar hockeyn igen. wiewiewie. jag kan gå på Färjestad's borta matcher här i Stockholm också. de är bra. störst bäst & vackrast, kommer Färjestad alltid va för mig. nu tänkte jag bänka mig framför teven.
puss på Sofia, thihi!



;

tjenis!
nu tänkte jag fixa mig innan träningen. jag har ätit för ett tag sen. andlednigen te det är att jag måste äta någon timme innan annars mår jag illa. de blir bara så. de är liksom inte håll utan må illa. Ylva kommer inte. jag trodde att hon skulle komma, men det gör hon inte. jag fick ett sms idag. men Linnea ska komma så jag får flockas runt henne, haha. senare ikväll blir de telefon samtal med Sofia. vi får se fall hon har ringt din farsa. vilket jag tror hon gjort. gosh, de blir nog bra. nu ska håret sättas upp i toffs. sen är jag väl allmänt redo. eller ett par tränings byxor ska på förresten. vi hörs när jag kommer hem.


halv gammal bild

hihi

jag har följt med pappa & handlat. nu blir de tidigt middag för träning. vi hörs!


test

Gör detta eller få otur i ditt kärleksliv i 5 år framåt, vågar du chansa?


Jag gillar hår som är...

[x] Brunt
[x] Blont

[ ] rött

[ ] Svart

[ ] Färgat i en galen färg
[x] Kort, eller "normal längd"
[x] Långhåriga (med wax i så fall)

Jag faller för ögon som är...

[x] Blå
[x] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små

[x] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...

[x] Långa
[x] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåttriktade
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[ ] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[/] Fotbollsspelare
[/] innebandyspelare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[x] Tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar...

[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[x] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[x] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Använder kajal
[/] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng 

Detta säger allt om en kille...

[x] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar


Det är sjukt gulligt när killar...

[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[x] Är svartsjuka
[ ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[/] Ger mig små presenter
[ ] Köper mina underkläder 
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[/] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[x] Kan sjunga/spela instrument riktigt bra
[ ] Skriver egna låtar
[ ] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...

[x] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[ ] Killar som slår ner folk
[X] Nazister
[ ] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[x] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som spelar Wow
[ ] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[X] killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[ ] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x Killar som super sig packade varje helg
[x] Killar som röker och snusar

mitt jag

tjenispenis!
jag tänkte platta håret, sätta på mig lite smink & gå ut en lite stund. fota lite. ni kanske får ett videoinlägg också. inte dåligt va? statestiken har höjts med ännu lite mer. underbart. ni gör min dag. och därför ska jag försöka göra eran med ett inlägg hur jag är i vanliga fall. ni kanske tror jag är någon stel jävel som sitter & lyssnar på stel musik. men där har ni fel, haha. innan jag går ut ska jag göra ett test också. verkade kul. Ciao!

träna

god morgon. eller ni kanske har varit vakna ett tag.
men jag vakna nyss ungefär. vädret är stabilt. och eftersom jag ska träna idag så blir de superbra. jag har inte tränat på en vecka så jag känner att de måste göras. de är ju faktiskt riktigt skönt att träna. jag hoppas på höjd idag. jag saknar de faktiskt. jag räknar med att de kommer vara riktigt få på träningen idag. men Ylva kommer. så vi får väl va med varann. & eftersom vi båda vill hoppa höjd så får vi nog som vi vill. Matilda orkar tydligen inte träna. så jag får tjata på henne. ju fler desto roligare, eller? iallfall. vaknar jag med en högre statestik också. I am happy, haha. men de faktiskt skitkul att uppdatera då. så jag kommer väl uppdatera en massa. eftersom de alltid händer saker där jag är, hihi. men vi får se vad som händer under dagen. va med Ylva innan jag taggar te träningen? jo kanske. jag får smsa runt lite. jag bloggar om en stund.
puss på mig


sms

hej. igen.
jag vill inte va dålig på att uppdatera så jag gör de under natten så ni kan läsa massa när ni vaknar, hihi. idag är de onsdag & de innebär träning. på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. bara chilla galet antar jag. kanske städa. för jag är så s j u k t dålig på de. så mitt rum ser förjävligt ut. ligger väskor & kläder lite överallt. och massa annat skit förstås. jag måste bara fråga, har ni städat rum?! eller har ni också en soptipp i erat rum. iallfall. ni som har mitt nummer kan ju smsa mig nu, jag har ändå inget bättre för mig. Påtal om allt & inget. efter jag varit i Grekland, hur ska jag ha mitt hår? mörkbrunt, ljusbrunt, eller mellanblont? jag vet inte riktigt. jag funderar på mörkbrunt igen, hrm. gud va jag längtar till Grekland också. haha herregud va jag håller på. är helt uppspelt. ja annars så sitter jag & lugnar mig med stel musik. funderar faktiskt på om jag ska lägga mig och smsa ett bra tag. har ju några jag redan smsar med. ja så får de nog bli. ha en fortsatt bra natt för er som är vakna.




skitbra!

asså hörrni. jag mår verkligen skitbra!
mitt sommarlov. & att jag ska till Sofia's land. jag har stora förhoppningar om Färjestad. sm-guld 2011. jag tänkte skriva ännu lite mer på texten. den handlar om förra säsongen. om oss Färjestad supportrar. om laget. ibland måste jag skriva av mig om dom och då skriver jag lite mer på texten. som vi sa året vi vann sm-guld "lukten efter guldet kommer närmare". jag vet att ni som inte älskar hockey eller Färjestad tycker de kan va lite jobbigt. men vänta då till säsongen börjar. detta är bara min början. men självklart kommer jag skriva om annat också. ni vet att min hjärta slår Grönvitt. mitt hjärta slår för dom. mitt hjärta är deras hjärta.


bestheztven

tjää.
idag eller igår eller va man säger. har jag varit ute & solat. kollat på fotboll. smsat med massa. kollat på film. kollat på two and a half men. kollat på Scrubs. statestiken har höjts. snackat med bästavän. och telefon samtalet handlade om att jag ska med till hennes land i flera veckor. fatta va bäst vi kommer ha. ta massa bilder. sova i tältet som förra året. även fast tältet fick ett hål. asså de gjorde verkligen min dag. att veta att jag ska med. hon ska ringa sin farsa imorgon & se vilken dag vi åker och lite annat. förra året va helt insane. vi får se vad som händer i år. gud va jag längtar. fan va vi kommer ha kul. nu tänkte jag logga in på Facebook & lyssna på lite musik. ska nog smsa lite också. ha de skitbra, haha!


:o



man har inga ord. så oerhört vackert.


störst bäst vackrast

jag törstar efter hockey nu. de känns som de är mer än någonsin.
jag längtar efter starten i elitserien. där vi kommer stå som "Svenska mästare". de finns inget annat. Aik laget som delar stad med två andra, haha. Djurgården, äckligt? Hv71 tillåt mig att kräkas? Frölunda, vad är klockan? jag längtar efter att stå i klacken & sjunga högt, skrika på andra. jag längtar att få se lycka. att få se glädje. jag vet inte om jag längtar efter starten. eller att jag saknar slutet? jag vill bara ha hockey. jag längtar efter min stora familj. jag saknar att kunna älska de man gör. all denna längtan får mig att vilja hoppa upp & ner. funderar på att lägga in min text om Färjestad. som handla om förra året detta år. ska finslipa lite på de. ni får va redo för de kan komma. jag kommer aldrig sluta älska min familj Färjestad Bollklubb.



här är en bild på mig från hockey. jag var så lycklig-


miljarder

Tjäääna.
idag va jag på Grönan igen. men de va dö mycket folk verkligen. de va säkert massa turister efter bröllopet igår antagligen. Norska sjömän, rawr. haha nej jag skoja bara. men de fanns massa andra snygga killar. Adam från Luleå. hans nummer skulle jag ge till min mig syster om hon va singel. orkar inte rabbla alla killar vi såg, för de var ju runt en miljard. sen när jag & Canan skulle åka pop-expressen fick vi höra Lady Gaga. så vi börja ropa byt, byt, byt. men dom bytte inte. Ellsi de va när hon sjöng de fula du hatar. sen såg jag en kille i Hv71 tröja. jag ville bara spotta på de äcklet. typ ge en örfil eller någonting. och när jag såg den tröjan blev jag skit sugen på hockey. jag fick värsta rycket! efter att vilja stå i klacken. men jag måste tyvärr vänta. wä. hur som helst. jag funderar på att hitta någon att dra ut med. annars blir de väl att kolla på film. även fast vi inte har någon bra film. vi har bara dom man sätt som blivit gamla och sämst. men nu ska jag runda av. puss på alla miljarder snygga killar som finns på Gröna Lund!



jag pussar syster

smink

nu är dom gifta också. grattisgrattis.
nu blir de chillä de sista av dagen. fläskfilé till middag. skitbra! idag har jag shoppat lite också. med min syster & min mamma. och min oerhört snälla mamma betalade. en ny bh & en fint blommigt linne som va förstort eftersom alla människor hade tagit dom andra. så vi ska väl sy in lite. men annars va de jättefint. och ett nagellack. ett bebis rosa. eller hur heter de? ett ljustrosa. som syns väldigt mycket. nu väntar jag också på att jag ska få min månadslön. satt jag kan köpa en ny tröja. har spanat in lite. men vet fortfarande inte riktigt om jag ska köpa den. måste ha ny mascara och en ny foundation. oh juste.. ett nytt puder också eftersom jag tappa det andra i golvet. kanske blir ett billigt H&M puder eftersom de duger till mig. satt de är nya sminkgrejer på G också. men vi får se. nu ska jag hänga tillbaka handuken eftersom jag har hunnit duschat också. känn på den haha.



00:46 i låten. de absolut bästa.

Ohahah

nu ska jag försöka blogga som om ingenting har hänt. att uppdateringen har varit sämst eller så.
igår va jag på Grönan. de va en av dom bästa dagarna på alla mina somrar. & då ska jag säga att jag har upplevt massa saker. men de hände massa roliga saker. som jag ska försöka få hända imorn. för imorgon ska jag dit med Canan. skitbra! guldkoret har andvänds flitigt dom senaste dagarna haha. nästa vecka ska jag dit med Ylva igen. satt allting bara rullar på för de mesta. bröllopet är idag, så inget Gröna Lund idag. jag vill ju verkligen se på bröllopet. nejdå! trafiken är ju helt fucked up. de ar bara därför. iallfall. just nu sitter jag och lyssnar på den jävla galet bra VM låten. tycker inte ni också den är feeeeeeettttttttbra? jag blir helt uppspelt när jag hör den. om jag ska ut och jogga tillexempel. så sätter man på den låten då skulle man kunna springa ändå till Kina typ. eller om man cyklar du skulle jag kunna cykla så hårt satt marken spricker så jag åker i en tunnel i marken :3 tönt som jag är, men jag är jag haha. men nu ska jag göra ett långt inlägg som ni kan läsa ett tag. igår så mötte jag upp Julie vid Gullmarsplan och vi tog tunnelbanan till slussen. så åkte vi båt därifrån och mötte hennes kompis. vi va där ett tag åkte massa, sen mötte vi upp min & Julie's kompis. och vi åkte. sen stalka dom några killar som va söta. men killarna höll på att vinka till mig och åkte samma sak. vi åkte popexpressen miljarder gånger för de regna som de aldrig gjort förut. och den har ju tak. plus de va nästan inga alls på Grönan. Insane va ingen kö någon gång. inte i trappan ingenstans. suuper härligt verkligen. de va inte kö på extreme så vi åkte den massa gånger. vi åkte allting jättemånga gånger. så ska de alltid va tycker jag. sen så köpte dom massa bilder. Julie köpte en musmatta där jag satt i mitten och dom andra två runt om för Shala våga inte åka FrittFall. den blev cool. menmen. jag skriver senare.


orkar inte blogga nu

dagen idag var bäst!

VM

Hello! är de bara jag som älskar denna låt? och reklamen. jag vet inte med jag får gåshud.


do it


tips

hei.
idag är de den 17:onde. jag säger idag eftersom det blir idag. men idag så tänkte jag bara dega eftersom på imorgon blir det Grönan & då vill jag va taggad. jag kolla på film förut. den sög rejält.  jag har sett den förut och då va den "okej". men tillbaka. idag ska jag bara vara hemma. utan smink, utan plattat hår, utan fina kläder. bara neutralt. så ingen får knacka på dörren haha. asså vet ni? på kvällen tar jag alltid hand om mig själv. jag fixar huden. jag håller på med mina läppar, tillexempel jag har lypsyl hela tiden. jag har ett litet tips satt man får fin hy också. utan finnar & andra prickar. foundation. nej jag skoja, men ni vet alsolösning?! ha sån på en tuss och håll & tussa på pricken/finnen i några sekunder. sen kommer den försvinna under natten. allt kanske inte går bort men de mesta försvinner. and there you go. skitbra & enkelt grej att göra för att ta hand om sig själv. om man gör det varje kväll så svinner de mer & mer. sen är det inget kvar. och till läpparna fall ni vill ha mjuka läppar. så köp "Lypsyl lip shine". det är som ett läppglans fast ett lypsyl. skitbra de också. bättre en vanligt tycker jag. det här gläser lite också. haha. värsta tipsen ni fick nu ju! ni borde verkligen tacka mig. ni alla kommer se så vackra ut. boring.


träna

Tjääääääääääääääääääääää!
sorry för att jag har haft en überdålig uppdatering. men jag har varit social mot Ylva. vi va på grönan där jag tappa mitt läppstift som typ va nytt. jävlaa hgkslja hgkljhasdg. förlåt, fick lite ryck. tillbaka till verklighet. imorgon kanske jag drar till Grönan med Ylva igen. och på fredag med Julie. söndag Canan. helt fullt upp. men iallfall. jag tränade idag. men eftersom jag sov hos Ylva kom jag sent hem åt försent & mådde illa när jag träna. så jag slutade må illa i slutet då jag var duktig och tog i extra. nu ska jag väl sätta på en film och ba chilläääääääääää. fy va jobbig jag är.. Puss

grönan

nu ska jag åka till Grönan. hörs sen!


några svar

nu svarar jag på kommentarerna. jag har fått sms av några att dom ska eller att dom inte hann fråga :( men iallafall jag svarar på dom som har kommit nu.

bästa kusinen!
hur ofta tränar du? :)
vad brukar du äta till frukost? :)
vilken är din favorit film? :)

pöss

svar; Hej bästa kusin.
1. jag tränar ungefär 3-4 gånger i veckan. om nu när det är sommarlov ungefär 2.
2. oj, jag brukar väl äta macka & juice.
3. min favorit film.. gosh jag har sett så många.

ullis ^^:
vilka andra bloggar läser du? :)

svar;
det är allt från små lantbloggare till storstadens pissie :)

anna:
pasta eller pannkaka?
smsa eller ringa?
data eller tv?
snäll eller elak?

Fanny <3:
Hmmm, det är ju så svårt att komma på frågor som man men här kommer några dåraa :D!

Pinsammaste som nånsin har hänt?
Är du kär i nån kille och i så fall vem?
Svarta elr vita tygskor? Vad gillar du bäst?
Vad är viktigast : frisyren elr sminkningen?
favoritdjur?
koån av sommarlovsträningarna på friidrotten?
kommer du på nån av sommarlovs träningarna på friidrotten?
LOVE UUUU!

/ Fanny <3 :) !

Ha det så bra! Och så måste vi ses snart ! :)

svar;
1. hrm. de va nog när jag skulle dansa lite skumt på busshållsplatsen med en kompis så kom en bil men världens sötaste kille i. höhö x'd
2. nej inte vad jag vet.
3. jag själv har vita. men gillar svarta. så båda två.
4. sminkningen tror jag.
5. häst eller hund.
6. ?!
7. ja det gör jag nog

ja de är klart att vi måste (A)

jonnadanielsson:
När kommer ni till värmland igen?
Någon kille på G , isf vem , hur , när , vart jag vill veta:) ?
JAG SAKNAR DIG

svar;
1.Elli åker väl antagligen ner dit med Micke. & när vi två åker tillsammans vet jag inte. hoppas snart.
2. du vill att jag ska ha kille lika mycket som jag. nej tyvärr.
jag saknar dig också <3

matilda:
hur gammal är du?

svar;
jag är 12 år :)

Lenah:
bästakompis?

svar;
Hej Celine ;) ja du.. min allra bästakompis är Sofia eftersom vi har varit de sen dagis. men sen har jag andra väldigt tighta vänner. som du, Ulrika, Niki, Norea o massa mer.

norea:
favorit affär?
hur länge tror du att du kmr blogga?
har du haft andra bloggar än den här?
vad skulle du vilja heta om du fick bestämma?
längsta förhållandet?
hur många killar har du haft seriöst förhållande med?

svar;
1.Ginatricot skulle jag tro :)
2. oj, tills min lust tar slut. vilket kan både va imorn eller om 5 år.
3. ja, jag har haft två stycken.
4. Freja, det är skitfint!
5. oj, jag har inte haft några speciellt långa.
6. nästan ingen, hihi :3

isabell eriksson:
favortit färg ?
snyggast killen ?
har du något förhållade ?

svar;
1. rosa, sen liten.
2. oj, finns maaaaaaaassa :)
3. nej tyvärr.

några bilder

  

från när jag & Isabell va. visst ser vi mysiga ut? haha. forsätt fråga, jag kanske redan svarar inatt. maybe that. just nu kollar jag på tv. ganska tråkigt faktiskt.  jag försökte starta en film men det va riiixmongo så de funkade tyvärr inte. kan kanske försöka med en annan film. men imorgon får vi se vad som händer. ska smsa någon & fråga fall vi kan ses tror jag. puss


medans jag åker

till tandläkaren får ni en;


tandställning

God morgon!
idag ska jag åka & spänna min tandställning. det är också pissväder satt det gör inte så myket. jag kanske ska träffa Niki sen men hon svarar inte. för vi kan inte göra de som vi planerat så det kanske blir att kolla på film eller någonting sånt. juste Norea jag såg din kommentar om design. ja vi kan ju prata om det på msn. om jag säger hur jag vill ha de så kanske du kan fixa. jag ber faktiskt inte om så mycke. men nu måste jag gå. vi hörs sen!


-


design

Är ni duktiga på att göra designer? skriv en kommentar så kan vi snacka om det. skulle behöva en renovering. verkligen tack. för detta behövs.


God damn you're beautiful

nu blir de lasange. bara för min mamma är duktig på att laga mat (a)
gud vad man blir trött av detta väder. jag & Norea ba gud va trött man blir, va är klockan? så va den bara 3 typ. det är helt insane. insane, åh nu vill jag åka bara för de ;( man väder på dygnet också. man lägger sig sent på natten och så. asså igår vaknade jag liksom kvart i 12. men jag försöker iallfall. nu ska jag hjälpa till och duka.



hihi

hallå i blåbärsskogen.
nu har jag kommit hem fråm en aktiv dag. jag sa ju att jag inte skulle sitta hemma och tråka. och det gjorde jag inte heller. jag mötte upp Norea vid Hökarängen & vi åkte vidare mot stan. där jag då handlade lösnaglar och Norea köpte ett fint linne. sen gick vi runt där ett rätt långt tag. sen åkte vi till Farsta för att äta. jag tog en cheesburgare och vi satt där och snacka. jag betalade stolt men bara 50 öringar (y). jag tog bilder idag, men inte alls många så ni får vänta lite. sen har de hänt massa mer som jag inte orkar ta upp. imorgon får jag se vad som händer. Ylva om du ser dette ring mig nunununu. ikväll ska jag väl antagligen kolla på film eftersom nu vill jag de. eftersom det är som pissigt väder ute. American pie I think. men nu ska jag fila & fixa på lösnaglarna.
Puss


hissdiss



Hiss - vänner som alltid finns där
Hiss - Gröna lund/guldkort
Hiss - Färjestad Bollklubb

Diss - när håret blir lockigt i regnet
Diss - när bloggar man gillar inte bloggat
Diss - när man inte har några pengar kvar


12/6

nu är jag färdig fixad & fin. runt halv tolv måste jag till bussen för jag ska träffa Norea. som sagt hon smsade mig imorse och självklart ville jag de. kameran kommer följa med idag. kanske videoinlägg who know's? men bilder kommer jag säkert att ta. en grej till också. jag har sminkat mig med allt smink jag brukar ha utom mascara. undrar om jag ska skippa den totalt idag.. hrm, ni kommer få se på bilderna. jag kanske bara tar lite grann. jag ska försöka hålla uppdateringen uppe. än så länge har jag väl blivit godkänt. ikväll kommer de säkert en så kallad "bildbomb" som alla kallar de. med bilder från igår and today. tror jag om jag hinner ladda upp. jag måste kolla när bussarna går också. satt jag inte står där & väntar på bussen i en timme som värsta idiutän. eller att den precis går framför. som det gjorde igår. jag sprang som fan. verkligen Usain Bolt! men det räckte inte fan. bussen körde iväg utan mig. så jag peka finger, men bussen såg inte de. så jag fick ta en annan buss som gock mot Älvsjö station istället. värsta onädigt för jag var tvungen att bya buss där. men bussen jag satt på va typ ny & lite goldkant på veardan *gotländska*. och då blev jag glad. nu måste jag kolla bussarna.
pusselipuss


morning

God morgon.
idag tillåter vädret nästan ingenting. det blir inge Grönan idag iallfall, I think. vi får se vad som händer senare. men om ett tag ska jag klä på mig & fixa mig för jag ska iväg mot Globen/Farsta. andledning är att jag ska köpa lösnaglar & sitta hemma och pilla lite med dom. jag är så trött på mina gamla naglar. jag biter alltid av dom. så jag köper lösnaglar så hinner mina riktiga naglar växa ut. jag vill göra gelénaglar också. jag ska fråga mamma när hon har vaknat. det är typ ganska billigt ändå. men hörni! det känns fan inte alls som sommarlov. de är lite trist. man vill ju verkligen ha såhär sommar känsla. Ylva har inte svarat på hela kvällen igår eller nu på morgonen, eller igår på dagen. jag blir helt ccrazy. ni måste kommentera också. jag blir helt ultracepe. det va lättare att läsa när man skrev cepe. (no lifers sitter framför datan) som ni kanske märker. nu smsa Norea & frågade om vi skulle göra någonting. yippie. äntligen någon. då åker väl hon och jag antagligen till Farsta så kan jag köpa min fina lösnaglar. nu måste jag fixa mig lite.
Pussssssssssssss. okej det räcker.
puss


lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: pigg
Favoritgodis: röda fiskar
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa, usch fyfan
Kläder just nu: tomtebyxor, haha. linne & tjocktröja
Musik just nu: Ron Pope - Fireflies
Vad sa du senast: okej
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ?
Sommarplaner: Gröna Lund, Grekland
Fisk eller badkruka: fisk, efter ett tag
Saft eller alkohol: saft
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken
Favoritväder: Soligt och regnit växelvis
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: data, kläder, någon med mig
Spelar du nåt instrument: piano förut, eget val
Morgon- eller nattmänniska: Sparare eller slösare: hellre natt, så trött annars
Bästa film: "The ring" kanske
Tror på liv på andra planeter: nä, kanske
Kommer du ihåg din första kärlek: *host*
Älskar du henne/honom fortfarande: -
Har du några homosexuella vänner: noepp
Tror du på mirakel: jag är ett
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja, det ska man ju vara
Ser du på kärleken som ett misstag: just nu: ja. onär jag hittat den absolut rätte: nej
Bio eller promenad: regnigt klart bio
Är du kittlig: ja som fan
Rädd för insekter? vissa är obehagliga & äckliga
Största svaghet: bra fråga. jag vet inte exakt.
Det här är jag bra på: finns massa saker (y)
Vad vill du jobba som? frisör vill jag bli just nu
Chips, morötter eller godis? haha, jag vet inte
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? tatuera något om Fbk på ryggen, I think. 
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag städa idag! mitt rum är fan välstädat
Gungar du på stolen? i skolan så ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? för att jag är jag
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster.. va fan tvungen att skära i luften för att tänka, haha.
Gillar du att sjunga? det tycker jag jättemycke om
Anser du att du är stark? nej inte stark. starkast.
Brukar du sola? när det är sol kan jag väl
Vad gör du om du får hicka? trycker ut citron på en sked & sväljer


diggare

tjena alla monster diggare!
nu sitter ett litet 3mo är. men jag orkar inte berätta varför. iallfall. idag träffade jag Isabell. vi hade skit mysigt & vi ska träffas nästa vecka & ge ett par bilder bland annat. dagen idag har varit bra. jag mötte upp isabell och vi gick runt i Farsta. fanns en vägg man skulle måla på. typ pappersvägg eller någonting? som barn kunde måla på. så Isabell målade ett kungapar som satt ihop. haha, jag dör. och sen målade hon oss. eller ett par lila streckgubbs kroppar. det ger vi tummen upp för (y) annars gick va bara runt & pratade. och fotade. jag kan ladda upp bilderna sen. kanske imorgon. vi får se. imorgon får vi se vad som händer. kanske drar till Gröna Lund, maybe that. de är ju lördag och jag tänker iiiinte inte sitta hemma och va 3mo. jag tänker vara aktiv på något sätt. men Ylva vill inte svara för jag har båda bombat på facebook, ringt, smsat. ropat men hör liksom inte? så det känns lite meningslöst att fortsätta. men vi får se om hon kanske får en fågel viskande i hennes öra. men gud vad jag håller på. ja ikväll blir jag ensam. skit roligt. men jag får klara mig. jag får väl se på en film. bajs, jag är inte sugen på att kolla på film ;( nej nu blev jag sur. hejdå




tänk dig


alors on danse

okej jag ska göra ett inlägg innan. Isabell ska smsa mig när jag ska börja åka satt då hinner jag göra ett inlägg. vi ska ta lite bilder & gå runt lite i Farsta. mysigt. vi får se vad som händer efter. kanske ska kolla film eller något eftersom vädret inte är helt på top. dagens val av kläder är ett långt linne, leggiens & en tjocktröja. inget speciellt. sminket är nej jag skoja. jag skulle inte orka hålla på sådär. bilder kanske kommer lite senare idag. om jag laddar upp dom förstås. Alors on danse, nananan. nu fick jag den i hövve. när jag åker på bussen ska jag lyssna på den har jag bestämt. höhö x'd men innan jag drar ska jag hinna läsa andra bloggar satt vi hörs.


yesbox

nu ska jag träffa Isabell. se ya

Ich liebe dich♥

hej älskling♥
har mkt att säga men ska försöka att säga det så enkelt som möjligt.
du är en liten tjej men allt om dig är så stort.
om du var beskrivlig, jag vill säga att du betyder mkt för mig sen vi lärde känna varandra har du en stor plast i mitt hjärta♥ det känns om du förstår mig och vet precis vad jag vill och hur jag känner..
ska försöka skriva det hära utan att gråta :')
men det känns just nu att det kommer vara omöjligt, förlåt men jag gråter för jag vill aldrig förlora en människa som dig! det skulle kännas i mitt hjärta då, för du är en människa som jag vill dela mitt liv med.
så när vi sitter i våra rullstolar när vi blir gamla så vill jag tänka tillbaka till alla minnen jag har delat med dig !
jag kommer minnas varje liten sekund, varje ande tag jag tar med dig, varje steg vi gick tsm hand i hand.
allt jag gör med dig är minnen och kommer bli mera minnen.
det är inte över än, eller hur hjärtat ?♥
nu kommer tårarna :')
kärlek, förut visste inte jag vad det var ? men nu vet jag vad kärlek är !
jag tro att ingen förstår hur mkt du verkligen betyder för mig ! ♥
du, jag kommer verkligen ALDRIG lämna dig.
hoppas att du förstår hur jag känner !?
jag vill att du ska veta att morgon dagen med dig kommer bli BÄST !
när mitt hjärta slutar slå ska jag forsätta älska dig.
om jag tänker tillbaka så skulle jag aldirg tänka mig ett liv utan dig ?!
det skulle vara som jag gick runt med ett halft hjärta! men nu har jag hittat den andra delen av mitt hjärta och det är du. ♥
JAG ÄLSKAR DIG MAGDALENA ♥

isabells favorit låt:

lyssna på låten samtidigt du läser texten..



Isabell ♥ Magdalena = 4-ever !

sommarlov

s o m m a r l o v f ö r f a n.
gud va skönt. idag vaknade jag typ 10 bara för att haha. sen ska jag åka och shoppa nytt puder och lite annat. sen ska jag faktiskt på student sak. de ska bli roligt. imorgon ska jag träffa Isabell det kommer bli skitbra. och sen på lördag drar jag på Grönan med Canan. sen får vi se vad som händer. nästa vecka ska jag till Grönan med Ylva också. vi har planerat lite. men jag ska börja fixa mig lite smått. förlåt för uppdateringen. men nu är det lov och den kommer vara lite upp & ner.


avslutning

sådär. hej.
fan vad jag är dålig på att blogga. de ger smisk, höhö. jag var nyss ute med syster, vi drog till Liseberg sen drog vi hem ;PPpPpp okej jag skoja. men vi va där & kolla på en match eller lite av två stycken. men till annat. imorgon är det skolavslutning, yipiie. fyfan va skönt och gud va man längtat. efter kanske de blir Grönan eller dra in till stan med mina chicks. har inte riktigt bestämt mig. idag köpte jag nya skor också, dom matchar inte riktigt klänningen så jag får ha andra skor imorn. va där men först Niki och efter mötte jag Ellsi. sen har det väl inte hänt så mycke. under den tiden jag inte bloggat har jag varit och badat med klassen på Älvsjö badet vilket var skiiiiiiitkallt. och jag har städat klassrummet. ja det va typ allting. juste jag har blivit sjuk också. mina halsmandlar har svullnat så jag låter som jag vettefan. så när jag sväljer dör jag varje gång. men jag lever ändå. hrm?! nu måste jag äta någonting, tjockis som man är. hah nej, men jag ska väl ta en frukt. *vissel*
pyss

senare

bloggar senare i veckan, pyss <3

tjugotvå?!

god morgon.
jag har bytt kläder sjutusentrehundrafemtio gånger ungefär. så nu orkar jag inte byta om mer. idag slutar jag tidigt & det gillar skarpt. jag ska börja gå om ungefär tjugo minuter. ska bara sminka mig lite till. eller börja sminka rättare sagt. för jag har inte ens gjort det. efter skolan är det träningen i det fina vädret. det ska blu überskönt faktiskt. nej nu måste jag sminka mig.
Tjingeling ♥

skolan

Tjä '
just nu sitter jag i datasalen & lyssnar på musik. ikväll blir det fest 6 det gillas skarpt (y)
jag sitter också och kollar på när Julia töntar sig till någon jäkla grej på facebook. haha, anyway. vi har sett på film idag i skolan också. "I taker lyser stjärnorna" jag har ju sett den förut men ändå, lika sorlig. fyfan alltså. mamma dör du, då lever jag för dig. men iallfall, ni som inte har sett filmen ska göra det.. nu. aja snel hezt gå på fest eta kaka dricka lesk

RSS 2.0