mannen med dom vita handskarna


jag. älskar. dig.


kämpa

matchen mot Södertälje, vad i helvete ska man säga? jag mår illa av att tänka på det. vilket spel vi hade, vilka usla supportar vi var. vi supportarar står ju inte i klacken för ingenting eller hur? ssk's klack var helt klart taggade. vi skämtade om att "åh, dom kommer sjunga ut oss haha" vet ni vad? det gjorde dom. ni förstår inte. efter en lång match var det dags att dra sig hemåt, inte för alla. ÅDÅ stannade kvar för att visa vilka supportar vi har. vi sjöng ut dom en gång, resten var bara att ta emot. buga & bocka, kungarna från Karlstad. men om matchen, vad tycker ni? vad fan ska vi göra? "visar ni viljan får ni styrkan av oss" var är viljan? vart är eran extra styrka? alltså vi. vi i familjen Färjestad måste verkligen ta tag i detta om det ska ta oss någonstans iår. visa vilka ni verkligen är nu. ikväll är det match. Perra står i båset brevid. vi får glömma det. ta nya tag. för vi är grönvita. snart måste man börja tagga till utematchen också. om man inte redan är taggad så det räcker. men det är man ju aldrig! nä nu måste jag tagga inför matchen ikväll, framåt grönvit ♥.

-


3-0 baby, 3-0!


stort hjärta


jag lovar.

- jag älskar er, på Färjestads tro.


hoppet är uppe


♥ familj

- kom kom systrar, kom kom bröder.
Färjestad är laget som vi stöder.
låt oss samlas igen, en för alla alla för en.
kom systrar, kom bröder!


-


hiv



jag hade nämligen ingenting att göra, resultatet på ingenting blev den där.
imorgon är det match mot Djurgården. men jag är på träningsläger så ni som kan, snälla uppdatera mig i matchen! krossa Dif lika hårt som vi Krossade Hiv. ni vet att vi äter apor till lunch, lätt match.


evigt

Färjestad bollklubb.
när man säger det vackraste namnet på jorden tänker man på mycket. så mycket kärlek & så lite hat. vi har haft våra säsonger, peridoer, matcher man varit så besviken. men man har aldrig slutat älska mindre, det kommer man aldrig göra heller. för den dagen jag slutat älska är den dagen jag kommer ta livet av mig. det finns inte. förra säsongen var man besviken, på allt & alla. men kärleken behövdes. mer än någonsin. det kändes inte rätt att folk inte kom på matcher. det kändes inte rätt att vi förlorade. det kändes inte rätt att dom inte visade kärlek. när man gick på matcherna blev det inget drag. det var tyst. man kände besvikna själar i arenan. man kände tomma hjärtan. man har aldrig känt så förut. jag har aldrig känt så förut. visar ni viljan, får ni styrkan av oss. det var ingenting. inget vilja, ingen styrka. dagen vi åkte ut mot Skellefteå. jag har aldrig varit så ledsen, jag har aldrig gråtit så mycket. man ville så mycket, men fick så lite. men i år, i år går vi bara för guld. vi alla visar kärlek. vi alla visar hjärta. vi alla är en del i familjen Färjestad. smguld 2011, drömmen ska bli verklighet.
jag älskar er, det kan jag svära på Färjestads tro.




uppdatering

vinst igår & på tisdag åker jag t Gävle för att vi ska krossa Gävle. både på läktaren och på isen. jag är sjukt taggad efter vinsten igår! 2-1 mot äckliga Modo, jag hörde att det också blev läktar bråk?! men som vi tydligen vann också så det är inget snack om saken. Linköping är i serieledning nu också, men vi ska gå mot den. vi ska gå mot smguld!
over & out.

RSS 2.0