lalalal '

åker om några timmar :D
vi hörs om två veckor bitchesssss, haha.


bye



imorgon åker jag!
ni kan ringa & smsa den 16 augusti igen. sakna mig inte för mycket nu.
puuuuss.



.



<3


:o



söndag!


stor video


å

Hejsan bloggen!
just nu sitter jag och chattar med Isabell min kära på ansiktsboken. idag träffade jag Cissa & vi var inne i stan ett tag. det var mycket mysigt må jag säga, hihi. hon kommer snart hit igen, hon ska sova hos mig nämligen, trevligt va? sen imorgon kanske jag ska träffa några kompisar, vi får se. på fredag kanske jag träffar Isabell, men inget är helt bestämt än. ja vad mer? jag tog några bilder som ni kanske får ikväll. i stan idag var det också en tant som var riktigt läskig.. och då menar jag verkligen RIKTIGT läskig. gick runt och jaga massa ungdomar, sen mitt i allting börja hon sjunga. lät nästan som opera. say what? nej jag skoja men hon var läskig. sen när vi skulle ta tunnelbanan så hörde jag som opera och skrik. jag bara "Celine, jag tror hon kommer" då fick vi lite panik.. för hon kom. men det var ändå riktigt roligt. ja, snart kommer Celine så jag ska sluta blogga. pussar i mängder!



.


- brudar gillar brudar.


dagens outfite



dagens outfite.
om ett tag måste jag byta om igen för jag ska ut och springa.
pusssar.


-


tagen för några minuter sen

g0d m0rg0n. jag vaknade för ett tag sen. tänkte snart gå upp & käka frukost, mhm. ni fick ju se vad jag åt. yoghurt is tha shiet. jag är lite flum idag, fy vad jobbigt. ah tänkte kanske sätta mig framför tvn också, där jag säkert däckar.. men ändå. på dagen idag händer nog ingenting. men på kvällen ska jag iväg. en vi känner fyller år, grattis! så ring mig om ni inte har något att göra, snälla ring. eller smsa, det kan ni ju göra. ja det tycker jag ni ska göra, självklart! få en dag med mig, vilken jävla lyx. ja hörni, nu ska jag dra. förresten igår tog jag ett "bubblebath" ljusa upp det på bath. hahahahahahahahahahahahahahaha.
Tjingeling!


!

       

några bilder från Ylva's landställe.

-

www.magdaocanan.blogg.se
jag delar blogg nu också. läs & kommentera!


¨

godmorgon!
igår kom jag hem från Ylva's land. bloggar mer ikväll om det.
pussar.


+



mot frukosten, mjau :*


:*



jag och Jenny på Gröna Lund.
min kompis kompis som jag lärde känna. skit skön tjej! :P
förresten har jag en likadan keps fast i svart, hihi. även fast jag knappt sovit inatt är jag skitpigg. lyssnar på musik och dansar och typ allting. gal1 verkligen. jag är nattmänniska (y) jag ska packa lite till sen så har jag lite tid över. får väll ladda mobil och göra lite nödvändiga saker. yes'man.


,



Ylva på bilden.
och henne ska jag träffa idag. för jag ska nämligen åka te hennes land. båten över går klockan 15:30. så på båten kommer jag smsa med några. känn er träffade dom som får ett sms, höhö. tack friidrotten! det var den som fick oss lära känna varandra. asså hon är verkligen hur gullig som helst. men iallafall. jag kommer hem på måndag kväll tror jag. på måndag kommer jag men vet inte riktigt vilken tid. får kolla båtarna. ni kommer sakna mig? right, vi säger så. eller säger vi något? Ellsi gör vi det? haha. jag funderar på att gå upp och göra fukost. vet inte riktigt. igår träffade jag Norea som jag inte sett på länge, jag har saknat henne som fean. sen träffa vi hennes kompis Johanna. gal1 roligt kan jag bara säga. men det var kul, gr8 asså! men gud, 2 cool 4 u.
Pussar!


.



jag har haft en fruktansvärt jobigg natt alltså.
på natten igår när jag fortfarande var vaken eller låg och lyssnade på musik så plötsligt såg jag någonting. någon jättestort som kröp på kudden. så jag slängde iväg kuddarna och täcket rakt i luften och ställde mig upp i sängen. där såg jag den en sånhär pappa långben spindel. det värsta va att jag inte visste vart den tog vägen. så efter några timmar jag suttit vaken i sängen med lampan tänd bestämde jag min för att sova. men vakna någon dryga timme efter att något kittlades på mig. först så  tänkte jag bara klia med fick en stel blick. slängde täcket igen och började få panik. jag ville bara skrika och tillåt mig nästan att dö lite?
 har varit vaken sen dess. vet inte om jag kommer kunna sova igen. någonsin.


?


.



idag har jag haft det underbart! bilderna är tagna i Jetline på vägen upp te första backen. jag har haft en jättemysig och rolig dag idag. jag kan säga att jag skrattat mycket. Julie du gjorde min dag.


hd



hiss - dom som har comviq.
hiss - Gothia. när dom drar dit så töms Grönan.
hiss - äkta vänner, som alltid finns där.

diss - åldersgräns på saker.
diss - Niklas borde va klackledare, kom tillbaka!
diss - fler borde gilla hockey.


¨

i Augusti kommer jag inte kunna smsa på två veckor. andledning till de är att jag är i grekland. om någon fyller år smsar jag säkert grattis, inte säkert! så grattis te alla som fyller år då. det är ett tag kvar, men satt ni blir varnade. jag är då inte otrevlig, jag är bara en $nåljåp.

.*

Canan, Norea, Sofia, Julie, Daniel, Joel, Victor, Kevin, Isabell, Ellsi, Jenny, Shahla, Mayra, Isabell's & mina män,  Amanda, Anna, Fanny, Desireé, Isabelle, Ylva.
sommarbarn som gjort en del av min sommar.


idag har jag varit med familjen och badat, solat och lyssnat på musik. trevligt, förresten ni vet låten "we dont speak Americano"? min pappa seriöst älskar den. vi dunkar hela huset med den just nu, ashärligt! och imorgon blir det Gröna Lund igen. jag och Julie ska röja lite där tänkte vi, haha! ikväll ska jag, min syster & min mamma gå på bio. "Knight and day" tror jag den heter, är inte så duktigt på sådant? (a) vi får höras ikväll.


today.

 


.



kan man hata någon man älskat?


idag.

 


min längtan är snart över.


do not



don't trust a hoe.


min dag:

jag vaknade vid kvart i sju och började fixa mig sen åkte jag in te Slussen för att möta upp Canan. vi va på grönan där vi såg massa snygga killar. eller bara dom som jobbade, haha. fast en var typ gay. men han kollade jättemycket på mig.. så lite tveksamt om han var det? sen såg jag en kille som höll på Färjestad så jag var bara tvungen att fråga om hans nummer. så nu har jag de också. alla snygga killar jobbade på Insane och en kille som Canan typ älskade jobbade utanför. herregud varje gång vi gick förbi sa hon "han är söt". tror jag hörde de minst nio gånger. sen så var de några ganska små killar som frågade något när vi satt i Insane men vi hörde inte så efter följde vi efter och fråga vad dom frågade då sa dom "tror ni på tomten" då sa jag "vadå finns inte han? :o" dom trodde väl att vi var helt sjuka. men vem sa att vi inte är det? haha, sen när vi åkte popexpressen frågade vi om vi kunde få höra "Love killer" ni vet den nya med Darin. men den va tydligen för ny i systemet så vi fick höra någon låt som sög ko ur sugrör., haha herregud. vi tog några bilder. juste dom filma lite på dagen till sommarkrysset med dom tog bort de klippet jag var med i. jag stog och typ dansade & hoppade där bakom, höhö. sen lovade jag Canan att skriva om killen som jobba där nere på Insane, att han var sjuktsnygg. och när dom skulle spänna bältet så ba "hoppas vi får han snygga" så om de kom någon annan hon ba "FAN". juste jag tappade mitt örhänge också, jag visste väll att jag skulle tappa det. i Insane, men jag klara mig ganska länge. dom kosta ändå bara typ 10 kronor på ur&penn så det spelade inte så stor roll. jag har ju ändå ett örhänge kvar? (a). och för första gången mådde jag illa på Popexpressen, så vi åkte bara den två gånger. sen schet vi it. vi satt vi och kollade lite på genrepet te Sommarkrysset så vi satt och skickade lite låtar på mobilen och lite sånt. jag hade en jättemysig dag. de måste göras om. 



rawr



Enrique Iglesias är så jävla snygg.


thi.



jag älskar denna bild. jag älskar den kvällen. jag älskar dig.
du är också en som har gjort min sommar.
Isabell min egen sol som alltid värmer mig


.


jag, Isabell och våran fanta exotic <3


u



jag saknar dig.


höhö.



ey homie's!
hur är det med er? själv är det bara jävligt bra. imorn blir det Gröna Lund med Canan. sen i veckan kanske jag ska träffa Norea, asnajs. kanske drar te Grönan med Joel i veckan också. trevligt eller vad? jag har precis nästan ätit. men innan det var jag ute och sprang/powerwalka. ganska skönt, för de är så varmt. men jag kände att jag behövde det. eller jag och Elli behövde det. vi såg ett par brandmän också som kollade väldigt mycket på oss. så vi var ju lite fundersamma om det var vi som va så heta att vi brann? haha. mycket tveksamt alltså. sen så typ tuta dom också på oss. jävlar vilken hög tuta. jag höll på att pissa på mig, höhö.
Pussar.

jag och ellsi började sjunga på den efter ett tag.


tänk dig

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls
Nej du får ingen hjälp alls

Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv
Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta
Dagar jag tänkt på det hatet som getts
Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss
Efter dom har bråkat om något fjantigt
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp
Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt

Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
För att jag brutit det jag lovat
Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid
Det här är ingen saga, det här är min sanning

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


kom ihåg

bry er inte om detta inlägg. det är en grej jag måste komma ihåg.
ca 08:56-09:09  inga byten när bussen går, höhö.

:'

Namn 7 - Anna <3
Är han/hon kul? - ja
Har du kramat personen? - haha ja
Minnen med personen? - många

Namn 9 - Bea
Var träffades ni första gången? - BB på sjukhuset
Har du kännt personen länge? - hela mitt liv
Fullständigt namn: Beatris

Namn 14 - Canan sötis
Flicka eller Pojke? -  Flicka
Är ni nära vänner? - aa, hihi.
Har du pratat med personen i telefon? - jag tror det, men vi har ju träffats så?

Namn 15 - Cissa söt
Hur länge har ni känt varandra? - lite innan jag började fyran
Kan du berätta hemligheter för personen? - ja, men jag har inga.

Namn 35 - Filippa (a)
Är hon/han vacker? - hon är söt
Känner du honom/henne bra? - ganska
Är han/hon upptagen? - vet inte

Namn 50 - Jossan söt
Har du sänt personen ett sms? - många gånger
Är det en tjej? - ja
Går personen i samma skola? - nej

Namn 56 - Kajsa
Hur är han/hon till sättet? - snäll?
Känner du honom/henne bra? - aa

Namn 83 - Molly
Hur gammal? - 97a
Bor? - på två ställen.
Hatar du personen? - nä :)

Namn 93 - petra
Har du besökt personen? - min kusin? ja.
Är han/hon trevlig? - mm
Vad börjar hans/hennes namn med? - P som i Petra.

orka inte göra hela.

home

jag vill bara tacka alla som gjort min sommar. dom som jag har varit med och allting. tack!
nu har jag haft gäster & lite sådant. seriöst, vi har fan diskuterat allting under våran kväll. skitkul verkligen! angående bilderna från Dessie's land tänkte jag lägga ut i varje inlägg jag skriver. då blir det också lite roligare att läsa. smart jag är? (a). men iallfall imorn händer väll ingenting speciellt. så imorgon är jag ledig. bara kom och va med mig. sen på lördag ska jag te Grönan med Canan. hon är en av dom som gjort min sommar. tack. vi sitter och smsar med varann nu också, sociala jäklar. men jag tänkte lyssna på lite musik och sen somna. är väldigt trött efter ha varit på landet i fyra dagar, puh verkligen. Pusss :*


jag i rosa, Dessie är den andra gullungen.


hemma

nu är jag hemma.
jag måste duscha för jag ska snart ha gäster. inlägg inatt eller imorn.
det kommer några bilder. vissa är från från andra dagar också som jag laddar upp samtidigt.


bitti

sista inlägget för ett tag. ni kommer sakna mig.
kvällen tillbringades framför tvn med mamma & pappa. för er som inte vet så vann Spanien. Fernando Torres, hihi (a) men iallfall så just nu är jag inne på ansiktsbok. jag måste nog lägga min om ett tag eftersom vi åker klockan tio imorgon bitti. och jag ska upp vid åtta. att jag orkar på sommarlovet..
ha de bra tills jag kommer tillbaka. Ciao bella!


old is gold


p

hej hoppsan lillebror.
just nu sitter jag inloggad på ansitksbok och snackar med några. jag har börjat packa lite också. ska packa lite till. ska hinna se fotboll & duscha också. mycket grejer. men jag slänger in ett inlägg. kanske blir det sista på ett tag. hrm? sen när jag kommer hem igen ska jag väll träffa massa. Isabell är en som jag saknat. men iallfall. ha en fortsatt trevlig kväll så hoppas vi att Spanien vinner. Ciao!

 
jag och sofia i min klass.


trip



1.
2.
3.
4.
5.

hade lite tråkigt.
jag & min syster lyssnade på Replay idag och vi ba "playahead". jag hade replay tjugofyra sju verkligen. fråga min syster som blev galen på mig. tss, haha. lalallal '


färjestad bollklubb



sov gott.
själv ska jag drömma om ett till smguld.


@ gammalt


@ gammalt

@ gammalt

@gammalt


+



vi är så oerhört jävla underbara så ni inte vet.
alla andra lag kan dra åt helvete. Hv71, Djurgården, Aik, Brynäs, Frölunda, Modo, Timrå, Luleå, Skellefteå, Rögle, Södertälje. dra åt helvete.
det finns bara vi.
Färjestad bollklubb ♥


)



haha Norea & jag hade samma smak på pea.
puss på dig. Plus jag saknar dig. ♥


´

på måndag åker jag te en kompis landställe i några dagar. kommer inte bli någon bloggning, men på fredagen kommer säkert bilder & långt inlägg. ni kommer nå min på telefonen. fast bara på kvällarna, ska försöka hinna med att va social också. viktiga samtal svarar jag på. ska bli skönt att komma ifrån allt. kommer sakna några. hej så länge.


@ gammal, saknar.


,



God morgon. jag känner mig helt cepe. ska väll ringa mina grannar lite senare så jag har något att göra. vi kanske sover på stutdsmattan inatt istället. men vi får se. det är ju fotboll också, och Dessie är lite insatt. så om hon kan missa den, men jag vet inte. jag ska gå upp och äta frukost strax också. jävla ALHSLAKJHGAKLJGHAKLGHAKGHAKHGAKHGSALKJGHALKSJHGAKJSGHAKLSJGHAKLSJGHALJK
SJGALKJGAHSGAKJGHAKSJHGKAHGKASHGAKSJGHA
ASGHAKSGHAKGJAHLGHALGHAG.


¨



lite kul är de ju faktiskt?
ska man skratta eller gråta? haha.
en parodi film på Twilight som ska komma på bio. även fast jag skarpt gillar Twilight så tycker jag nog att man måste se parodi filmen också.  herregud asså. någon som vill bjuda med mig på bio kanske? (a)


.


skrev nyss



"om jag skulle dö är du rosen på min kista.
då skulle jag hålla den vid liv och aldrig låta den vissna".


h



gammal bild. jag slänger in ett inlägg om dagen lite senare när jag fått några bilder.
Poiuss.


-

Sofia. du gör min dag. vi träffas inte varje dag längre. men när vi väl träffas har vi alltid bättre än bäst. jag kommer alltid stå vid din sida de vet du. jag kommer alltid finnas där för dig. jag älskar dig.


:$

god morgon.
jag har börjat fixa mig lite grann. allting utom mascara och plattat håret. men de ska också göras. jag måste också klä på mig. eller välja kläder, jag har inte ens valt kläder. kanske blir leggiens. nja, jag har fan ingen aning. så det måste också göra.. annars just nu kollar jag på "Sonnys chans" haha. finns ingenting annat att se ju. nej ju ska jag fixa mig vidare.
/ Magda '


sleep

tror jag ska sova tidigt idag. ska fixa mig tidigt imorn. God natt.


?

filmen är helt sjuk. HA-HA.

:$



imorgon kanske jag och Shahla drar te Gröna Lund. se vad duktig jag är att hitta någon att va med. haha nä, men jag tänkte på henne eftersom frågade mig idag. så jag tänkte va lite snelhezt liksom. eller de va hennes idé att åka te Grönan, så hon får ta äran. juste Canan är och badar nu, fett mysigt ju. eller hur? :o de skulle jag också vilja. är lite avundsjuk på dig, höhö. men iallfall om typ tjugo minuter börjar filmen. det låter verkligen som om jag är fett taggad. men de ska bli mysigt. det får bli popcorn & ett glas vatten till filmen. vad ska ni göra denna underskäna kväll? min syster ska va med sin pojkvän. mina föräldrar ska vara i trädgården. intressant, satt nu vet ni det. jahaja.. Puss :$


.

Hej era $nåljåpar!
herregud jag älskar de ordet nu. eller hur det stavas, de ser så gulligt ut liksom. haha vilken tönt jag är, men jag är sån. iallfall back to real world. jag och pappa kollar på tvn & plötsligt kommer en reklam med en häst på en båt. eller han sitter med en kille som ror.

Pappa: undra hur dom spela in det? höhö.
Jag: de va en snäll häst..
efter ett tag,
jag: SNEL HEZT, HAHAHAHAHAHA.

asså snacka om att jag har en råhumor ibland. men min humor är även jävligt skön. ni som inte känner mig seriöst. lär känna mig. om en timme och tjugo minuter börjar filmen jag ska se också. great! jag hoppas den inte är såhär förjävla överdriven. men de kan också va kul ibland. eftersom jag haft så oerhört tråkigt dag, ingen att va med. så behöver jag lite komedi. så filmen får bli min vän, hihi. desperata jäkel jag är. men jag ska smsa någon som kanske vill hitta på något imorgon. men vi får se. jahaja som Joel brukar skriva. ha de gôtt.
Puss från flickan som äger bloggen (a)


:*

$nåljåpar, haha.

Jims värld

de blev ingenting med Petra, hon va med någon annan. så Shahla smsa mig och fråga om vi kunde göra något. men när jag svara och fråga vart så typ svara hon inte. så de blir en skittråkig dag helt enkelt. men jag har gjort lite annat som inte är så speciellt. jag sitter & smsar med Canan nu och kollar på "Jims värld" ni har sett de va? herregud jag älskar't som jag skulle säga på Värmländska men iallfall. de är verkligen askul! så de sitter jag och glor på. även fast de är en av dom varamste dagarna. ikväll ska jag också kolla på tv. "Not another teen movie" ska kollas. den verkar skön på något sätt, haha. så de blir väll popcorn och ett glas vatten. eller bara cider. nyttig diet typ, höhö. juste jag ska springa ikväll också.. efter maten kanske, så är man ny duschad & fräsh till filmen. okej de blir nog bra I think. nu ska jag kolla vidare på ett av mina favoritprogram. pouss!


$$$

God morgon.
idag kanske jag ska träffa min kusin Petra, hihi. eftersom hon bor i Bromma så komemr vi väl vara i stan eller någonting sådant. ingenting är riktigt bestämt än men vi har snackat lite om de. men jag måste ju verkligen fixa mig, jag ser ju ut som ett vrak. även fast jag duschade igår så ser mitt hår äckligt ut. men de kanske bara är jag, jag vet inte. ikväll ska jag springa också, de är ett måste faktiskt. egentligen ska jag ju träna med min grupp men nästan ingen ska träna idag så jag springer med musik i öronen. jag tycker de är så mycket roligare än att träna själv med en kille från sin grupp typ. den enda killen som kommer vara där är typ $ebbe, haha. fast han kan ju också vara rolig ibland. men idag känner jag för att träna själv & vara lite koncentrerad. göra lite löpskolningar. precis imorse när jag vaknade gjorde jag fakiskt situps, så jag försöker verkligen nu asså. juste igår va jag ju med min granne och hennes syster. så kanske på måndag eller om två veckor drar jag te deras landställe. men ingenting är helt planerat. vi har pratat lite med föräldrarna & sådär. trävligt! men nu måste jag smsa med Petra och se hur det blir. Pyss!


jag och petra förra året


a

idag kommer jag väl sola. och ikväll ska jag träffa Desireé igen. de kommer nog inte vara någon bloggning idag satt ni får stå ut. nu vet ni det iallfall. puss!

ha-ha




onödigt



bilden är från i vintras som jag tog på en rast. den är lite cepe men iallafall. eftersom de va vinter då är de ju sommar nu, höhö. och i augusti åker jag te Grekland i två veckor. antingen skaffar jag en som gästbloggar eller så får bloggen va lite off. men vi får se. jag kommer inte kunna smsa. jag vet inte om jag ens kommer ha med min mobil. men vi får se.. ni vet de nu iallfall. en tidig varning. haha. så jävla onödig jag är.

?




+

min kväll ägnade jag med min granne Desireé. hon är 97:a så de är liksom perfekt ålder med mig & allting. vi var ute ett tag. hade vattenkrig i en fontän, de va skitkul! sen så planerade vi att imorn ska vi sova på någon av våra studsmattor. de måste ju göras liksom. satt vi funderar på det. roligt som fean om ni frågar mig iallfall. fast först på dagen ska jag väll sola eller något liknande. de blir ju inte så mycket bloggning eftersom de är fint väder och då ska man va ute, hihi. men nu tänkte jag blogga fler inlägg så ni har något att läsa. Kram :*


'

 


(y)



hockey hissar & dissar.

Hiss
- de är inte alls långt kvar till start.
- jag har bra tankar om Fbk i år.
- många spelare är tillbaka i Färjestad.
- rättvisa domare .
- Färjestad's låtar.

diss
- Aik är uppe, ett till stockholm's lag.
- dom som klagar på sitt lag.
- vissa supportrar, går på hockey för att slåss..
- dom som står i klacken men inte skriker,  kör ramsor.
- en förlust.
- dom som inte kan klockan i hockey, ha-ha.


dusch

ey.
nu på morgonen har jag redan varit ute och sprungit. satt för en liten stund stod jag i duschen. jag fick sällskap av min syster när jag var ute och joggade, brabra! men seriöst jag måste verkligen träna oftare. imorgon kanske, fall jag orkar dårå. men vi får se, eftersom jag ska träna på onsdag. men aja, nu ska jag kolla på teve. asså usch, jag vill bli smaaaaaaaaal, GAH!


jag just nu


sleep

hejsan.
just nu ligger jag i min mysiga säng och gör ingenting. kollar runt lite på datan bara. ska väll antagligen försöka sova snart.. imorgon ska jag ju ut & jogga en stund. skönt, för jag har inte tränat på flera veckor känns det som. fast jag kan vara glad, för det har jag. fan alltså, tur att man har ens orken att gå ut. men man måste ju se bra ut te Greklans förstås. träna, träna, träna! jag försöker åtminstonde. idag snacka jag med Sofia också, de va faktiskt kul. höra lite saker jag behöver höra. hon mådde bra och blabla ' förresten ligger jag inte i "min" mysiga säng utan i min gamla. gästsängen på nedervåningen. varför jag gör de är för att de är mycket varmare där uppe så de är mycket bättre att ligga här nere. smartis x). aja, nu ska jag smsa lite sen blir de sova. Pussar.


Utkast: Juli 4, 2010

jag sitter här kollar på film och äter popcorn, gott! är inte onyttigt heller, plus till de dricker jag vatten. eftersom jag nästan alltid är onyttig på sommaren :$$$$$ så jag fösöker förbättra mig iallfall. imorgon om jag inte ska göra något speciellt ska jag nog ut & springa. efter det blir de väl solning på trädgården. egentligen har jag träning med friidrotten men eftersom nästan ingen kommer på måndagar så springer jag själv med musik i öronen och tränar med gruppen på onsdagar. ja fifan alltså. har väll ingenting mer att säga. förutom att jag va och sola i några timmar vid långsjön, tummen upp! jag fick lite färg. men något som är tummen ner att jag sola med solglasögon så jag har ett vitt märke där dom varit, höhö. sexi mama '. nu ska jag kolla klart på filmen. puss. jag älskar Färjestad Bollklubb mest.


,

hejhopp!
idag var jag först i stan & kolla på Red Bull grej. de va ganska kul, men så förjävla varmt. så jag och Elli drog te långsjön ett tag. jag har fått lite färg faktiskt, wie! de va verkligen skönt, tänk när jag åker te Grkland också. gud va skönt. men iallafall jag ska strax äta, poss!

jul

nu blir de utgång en liten stund. ni når mig på mobilen.


´




 


¨


jag saknar er tjejer.


,

f ö r f a n , va vi är coolajävlar ' ♫


-

videoinlägget funkar inte.


bigeting

tjena stekarn.
nyss fick jag ett sms av Canan där de stod" vill du följa med mig på allsång på skansen den 13, DARIN kmr :D<3" klart jag vill. ska snacka med mina föräldrar sen är de väll bara att köra. vi ska skriva Darin på oss någonstans, skitkul! då kommer de säkert massa bilder. de gjorde min kväll. iallfall så just nu sitter jag här dricker cider och kollar south park. jag är själv inomhus så jag kanske gör ett videoinlägg. vi får se. här får ni en bild som togs för någon minut sen:


glasögon

nya solglasögon idag. bloggar antagligen senare ikväll, pussar!


*

Fanny och jag hade en trevlig dag på Grönan. fast vi åkte inte popexpressen som jag var taggad på. ska jag berätta varför? någon hade spytt i den typ. eller brevid. de va något av dom.så vi skippade den. men vi åkte massa annar, Jet line tillexempel. typ miljoner gånger, de va kul. sen va de typ några tonårskillar som smyg fota mig, log, ropa på mig, vinka. man blev lite generad. så när vi såg dom sprang jag och Fanny hela tiden iväg. men vi hann inte alltid, men jag var snäll & log tillbaka och vinkade ibland. så snäll är jag (a) sen gick vi in i spökhuset också, jag blev jagad. ni vet innan man kommer ut på balkongen. den lilla smala gången blev jag jagad, skitläskigt. sen kom en kille med hans kompisar ut på balkongen och börja skratta och va helt uppskrämda. så jag börja också skratta. sen gick jag och Fanny bakom dom sista biten. den va en härlig känsla att ha gjort de, haha. sen såg jag en kille som hade en tröja där de stod "Svenska mästare 2006, Färjestad Bollklubb" de gjorde min dag. jag blev verkligen glad då. annars hade vi bara allmänt kul. de måste göras om Fanny! nu ska jag hämta något att drick. sen blir de chill hela kvällen. Poss.



hihi

Tjenis!
här sitter jag i soffan med bärbara datan, kollar South Park och äter Djungelvrål.



/

jag är vaken. dåligt väder idag, men det får bli varma kläder. nu kör vi!

RSS 2.0