(Y)



SOLEN LYSER ÖVER KARLSTAD!


tillbaka


bild när vi skulle gå  tmatchen.
bilderna tagna av; http://elliochella.blogg.se

mina dagar i Karlstad har varit undebara, förutom att vi förlorade mot Frölunda.. men get over it liksom. vi krossade iallafall dom äckliga råttorna. så det känns skönt att komma tillbaka till Stockholm! massa bilder kommer.


HOCKEY!


Just nu finns ingenting annat än hockey och Färjestad i tankarna. Bollklubben Supras videor är i full gång och om en timme drar vi. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGA!
/ Elli

Stockholm - Karlstad


min underbara syster har redigerat bilden.
imorgon åker jag till Karlstad och kollar på hockey. jag stannar där till söndagen. ni kanske inte förstår? men det är helt okej för det gör inte jag heller. AJEAJFAEGJALÖGJAEÖLGJAG, ungefär så är jag just nu. Callstam är taggad, jag är taggad, Ellsi är taggad! det kan fan inte bli bättre. imorgon går tåget vid två ungefär, herrejörgen. nu kör vi förfan!


övre stå


dryga timme innan match sattes skyltar, flaggor m.m upp.
övre stå snålade inte på ramsor igår, det var därför vi vann läktaren. Södertäljes "klack" var ju faktiskt pinsam, med stora bokstäver nästan. tur att någon av klackerna kunde ta i iallafall. vi lät ju mer under än period än va dom gjorde på hela matchen & vi var borta stå, gôtt! på torsdag ser ni mig i vackra Värmland, torsdag till söndag. på matcherna ser ni mig & hör mig definitivt i klacken. kommer ha min vita mössa på mig så håll utkik! och är ni Färjestadare jag bits inte, helt ärligt. men håller du på något annat lag kan du ge fan i att jag inte bits, då slåss jag.. haha! men vi hörs senare, Färjestad oeeeeehå!


gudarnas gud.


supras

 -
en mycket bra början, haha!

ännu en vinst.


jag är tillbaka från Tälje, vinsten tog vi också hem!
jag, min syster & hennes kompis började åka till pendeln i Stockholms ösregn, men ingenting kunde stoppa oss. när vi väl var på pendeltåget startade vi upp med ramsor och sätta dit Färjestad lappar och lite sådant. (ni kan även se lapparna över oss på bilden.) vi tog ner massa skyltar som skulle sitta på väggen & skrev "bollklubben från Karlstad" på dom, crew alltså haha. sen när vi kommit fram till Södertälje satte vi oss på bussen, tälje supportrar var också på den, men dom märktes ju inte lika mycket som vi. samt en Djurgårds supporter också, världen är inte stor.. men han började prata med oss om hockey & lite sådant, skön prick! efter han gått av började en Tälje supporter snacka med oss, om hur dålig ekonomi Södertälje har och blablaa. ville försvara klubben, in my ass hörudu! han sa tillexempel att Hiv71 vann smguld för att dom hade bra ekonomi & att dom bara vann för det? haha, jadu tänk efter liite. sen när vi äntligen var framme vid arenan blev vi skickade till borta stå där vi också hämtade våra biljetter från Wolfpack. sen var vi där ungefär en timme innan match. då vi hälsade på lite olika folk "övre stå" delade ut lite flaggor t oss som vi mer än gärna tog emot. vi stod där och väntade på attt matchen skulle starta, vi underhöll oss med ramsor. när matchen då började morsade vi på CFC som kom, goa göbbar! under matchens gång var klacken i fullt ös, vi vann hela läktaren! Södertäljes såkallade "klack", mjaaa det kan ju diskuteras. i pausen blev vi tillsagda att inte gå till andra sidan eftersom Tälje supportrar stod där, så vi fick bara stå på borta stå. men det var ju inte helt fel, en sida med bara Färjestad supportrar? älskar't.  matchen slutade 3-2 till oss, riktigt spännande match. ni som hade kanal + såg oss på tv också. vi blev smsade flera gånger om det, famous we know. jag hade vit mössa på mig, så jag var den personen för er som undrar. men iallafall så efter matchen träffade vi Wallin, Jörgen Jönsson & Dragan. stolt? ohja. lycklig? oohja. snacka om en helt underbar lördag. döda dom röda, framåt med dom gröna.


nerslagna.


mannen med dom vita handskarna

taaaaaaaaaaaagga till nu förihelvete!
jag är så grymt jävla taggad så ni vet inte. idag ska jag skrika halsen av mig, kommer inte kunde prata när jag kommer hem. döda dom röda, framåt med dom gröna! vi ska gå in lite tidigare, spotta i arenan, sätta upp Färjestad lappar. som jag säger, blir vi nerslagna så blir vi det. vi gör allting för våra hjältar!


döda dom röda, framåt med dom gröna!


hockey på G

nu ska jag fixa mig, klä på mig.
sen alla(h) till Tälje förstår ni. 
käääämpa grönvita! förrästen såg ni machen igår?
6-2, hahahahahaha.


haha

Stefan Liv har blivit far,
men ingen vet vem farfar var,
han bor nu i kristet hem,
och matas nu med Stefans slem.


2-3 vinst.



vinst igår, gôtt som fan!
imorgon bär det av till Tälje, så ni hittar mig där. imorgon ska vi försöka klara oss utan bråk, Södertälje vet vi ju alla hur dom är. vi får se hur det går. vinst igen, framåt grönvit! sen näste vecka hittar ni mig i solstaden Karlstad. äckliga Aik är en utav matcherna jag ska gå på den helgen. men där är vi hemma, äntligen hemma! Callstam, Daniel, Jonna, Ellsi & jag. sen möter vi upp CFC också. kanoners helg. men som sagt vinst igår, 2-3 till mitt älskade Färjestad, fortsätt så hjältar!


Tillbaka



elitserien är tillbaka! som vi allaihopa har väntat.
jag om min syster ska dra till Globen eftersom vi bor i Stockholm. men vi ska inte dra dit för Djurgården eller Hiv71, utan för att spotta på dom. vi drar dit innan matchen börjar. Färjestad kläder på, och blir vi nerslagna så blir vi det. Gôtt dä Sverige!


kärlek



om exakt två veckor står jag i löfbergslilaarena.
om två veckor & några timmar står jag och skriker.
om 14 dagar är jag som lyckligast.


run

springtur, check!
duschen näästa.


ni älskar oss

nu är det en vecka kvar. matchen har redan börjat på nästa torsdag. underbart, jag älskar't! jag läste också att Färjestad är det mest hatade laget i serien för att vi kallar oss för en "familj". ni hatar att älska oss, rättare sagt. jag tänkte ut & springa en stund, tagga med Färjestad låtar hit & dit. det är ju då jag blir som mest taggad, usch va härligt! vi hörs.


grönvit



- jag vet att jag bor i Stockholm och att Färjestad är från Karlstad.
jag vet att Aik, Djurgården finns här. men jag vill vara en av dom lite finare & lite bättre. en Färjestad supporter. jag kommer aldrig lämna Färjestad, aldrig! jag bryr mig inte om era andra lag, okej? jag skulle aldrig bli någon annans supporter, jag kommer förbli grönvit. och ni som inte kan klara av det, ni kan bara dra. så sluta fråga varför, för nu har ni fått svar. jag älskar Färjestad & kommer alltid göra.


.



hissar;

förlusten för AIK - är inte det någonting av det roligaste ni har hört/sett? blev mål när aik's målvakt drack vatten i matchen, själv så skrattar jag ihjäl mig lite.
elitserien - ja ni läser ju det själva? finns det något man ska hissa i hockey är det att elitserien i huvudtaget finns.
Färjestad - tvinga mig att inte hissa dem.

Dissar;

Rahm - vill egentligen inte prata om det, men det han gjorde är en stor besvikelse. cry me a river, build a bridge and get over it.
AIK - att dom är uppe i elitserien nu också, usch!
tysta - dom som är på matcher & inte skriiiker, kom igen!




- om vi skulle behöva säga hejdå till er. skulle jag säga hejdå till mitt liv på denna jord.


stolt

Första tanken idag; biljetterna släpps.
hur härlig tanke är inte det att vakna till? en av dom bäsa om ni frågar mig. några biljetter är faktiskt redan köpta av mig & min syster. och alla till Södertälje är slut sålt. vi är ju med i Wolfpack så vi har biljetter t Södertälje därifrån. yis, vad mer? ingenting mer egentligen. jag älskar Färjestad, men den som inte visste det är förståndshandikappat.


10 dagar kvar!

det är så underbart att veta att om 10 dagar, 10 freaking dagar händer det!
jag är så lycklig, låt mig vara det. enda gången jag är som lyckligast nästan. men inget kan slå lyckan som när vi vann smguld. men snart kämpar våra grönvita hjältar efter ett till. tack Färjestad, jag känner mig som att vara ett barn i en godisaffär.
Färjestad bollklubb, mästarna från karlstad!






♥ julia


semi

match mot Hv71 idag, vi är i semifinalen. taggaaa till nu förfan!
Färjestad, vi tar detta ikväll. föralltid grönvit

segern är vååååår!

!


14 dagar kvar!


RSS 2.0