kväll

sprungit. duschat. målat naglarna. sova.



favorit



detta är min nya favoritlåt (y)
jag tycker seriöst om den låten. såg filmen imorse så ja. jag tycker den lugna verisionen är bättre. men iallfall. idag är min frisyr faktiskt mittbena. jag tänkte prova någonting nytt. min klädsel är ett par svarta shorts & en vanlig t-shirt. jag ska ju iväg till mina kusiner. juste, grattis Canan. hihi. nu måste jag ruscha.
Poss


<3



Min man


bollklubben



i år. då tar vi oss dit igen. vi ska enda fram. vi tror på er & vi kommer alltid finnas med er. i vad som än händer. så kommer vi alltid vara där. dom flesta kanske inte alltid visar det. men dom menar det. "visar ni viljan, får ni styrkan av oss" det vet ni väl? ni visar alltid vilja. stort hjärta, hårt arbete grabbar. er kan jag lita på. er kan jag älska. er kan jag länga till. er kan jag hoppas på. ni. elitserien har blivit ett nytt lag. men de är bara som ett av dom andra. ett lag som vi ska vinna över. krossa, mosa, döda. vi kommer stå där. vi kommer ropa ut. ni kommer alltid veta av oss. oss trogna supportrar. vi kommer alltid ligga steget brevid er. inte bakom för vi halkar aldrig efter. aldrig före för vi vill inte vänta på de vi älskar. om vi är steget bakom kommer vi alltid fram till er. är vi steget framför kommer vi alltid vänta. va inte oroliga. vi finns. och det kommer vi alltid göra.
Färjestad bollklubb. vi älskar er


äntligen



finns inga ord.
välkommen hem.


blogg

Tjäna.
förlåt för sämst uppdatering ska bättra mig. eller iallfall försöka. Niki sa att jag skulle blogga, då är kag så snelhezt & gör det (A). under tisdag & onsdag åker jag till Åva med klassen och då blir det ingen bloggning. bara satt ni vet. under dom här dagarna jag inte bloggat har det inte hänt någonting speciellt faktiskt. bara tagit de lugnt & sånt. jag tänkte kolla om det är någon bra film på tv eller något jag kan sätta mig framför. har nyss förhört syster i hennes prov också. verygood. aja, mer inlägg imorgon kanske.
poss §

sommar

sommaren är snart här.
vattenkriget idag. när Nico, Adam broe & Erik kom bakifrån och ba hällde. Niki's ashärliga skrik som bara låter sommar. Cissa's skratt. det här måste göras om. sen när alla hängde på. asså herregud.
VI SES I SOMMAR


rubriken sprang

s0l fan.
jag har gått i shorts hela dagen. på kvällen blir det lite pluggande & kolla på hockey med pappas bästavän och hans barn. 15 & 16 år. eftersom mamma är borta så blir det skrikande hockey framför tvn med deras familj utom deras mamma också. najs f ö r f a n. idag var vi i Östverga också, sista gången. det va kul. bilder kanske kommer. jag tog bara några få stycken. nu ska jag ut och göra någonting.
Ciao


out

ey.
fyfan va jag är ball. hah.
idag va jag i stan med Cissa & Niki. och Marcus en liten stund sen skulle han iväg. vi tog sällskap med Love och Erik på tunnelbanan. och sen gick vi runt lite där och hade kul. and now I'm here. jag tänkte kanske gå ut igen, eftersom det är sånt jävla fint väder ute. ibland älskar jag Sverige. för våra varma sommar dagar. veckan kommer bli skön. på torsdag har vi typ talang över gräner också. när vi ska till Östberga. Yippi verkligen. på torsdag ska jag tävla i stafett också. mitt lag ska helt klart krossa dom andra. haha, så balla som vi är u know. på lördag blir det nog GrönaL med.. juste ni skulle gissa? hihi. vi kommer få de grymt.
aja, I'm out. peace.


tv

nu blire det ostbågar & Ballar av stål. smsa mig gärna (A)

skrattretande

Morn.
hur är det med er? bara bra med mig. tror jag.
jag har hostat lite på morgonen & så. men det har gått över. på dagen idag har jag träning, känner att jag verkligen behöver de. men igår va min dag lyckad. ingen kunde åka t Grönan vilket jag tyckte va skönt att jag inte gjorde när jag väl la mig i solen. liten skillnad blev det ändå. jag och m in syster fotografera lite med hennes system som jag kanske lägger upp sen. sen på kvällen hade vi en liten fest. grillning & det va bara jättejättemysigt. idag har jag 2 träningar. så det blir ingen kompis som jag tänkt. men henne ska jag träffa på fredag & lördag. och då bär det ivåg till Grönan igen. guldkort in my <3 haha. men det är ju så. hela sommar kommer jag vara där. förutom när jag är utomlands. men annars så. men iallfall så ska det bli jättekul att gå med henne. nu är ni nyfikna va? hon går inte i min klass iaf. nu får ni gissa. ojuste inatt ringde någon på "dolt". haha fortsätt! tjugo över ett på natten :D men aja, jag dog inte av det. som tur va. ni som är modiga kan ringa & säga vilka det va också. men jag tror inte det kommer hända. men nu ska jag lyssna på musik & snacka med några kompisar på msn typ.
Kyss


kärlek



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


Grönan i repris

Tjatja.
idag är det jättesoligt. & det gillas skarpt.
jag tänkte gå ut och sola eftersom ingen jäkel kunde åka t Grönan med mig idag igen. fan. det gillas mindre. igår va jag iallfall på GrönaLund.. det va sjukt najs. det va massa söta killar, massa roligt folk, och bara allmänt skitkul. jag & Julie gick in i spökhuset också. hah, sen kom två andra tjejer som kanske va 13-14 år som fråga om dom fick gå med oss. så vi sa "ja såklart" så då börja vi gå så blev vi jagade. så vi sprang ut igen, monstret som jaga oss börja också asskratta. haha. sen bestämde vi oss för flippare kör bara. och då kom en annan flock med tjejer som ville gå med oss 4. dom va kanske 15 år. haha det va jättekul. sen när vi gick fick jag gå först. dom ba "men jag vågar inte, blabla" och jag som är så modig tog steget. men allt gick bra.  jag tänkte byta nummer med dom 2 första tjejerna för dom va så söta & snälla. men jag var så uppspelt så de får blir någon annan gång. för om man kollade på deras armar stod det "guldåkband" som det står när man har guldkort. vilket jag har (A). och då kunde jag kanske åkt med någon utav dom nån gång. men det kommer fler människor i sommar. haha ja. det var min dag igår. alltså det hände massa mer också, men jag orkar inte ta upp allting liksom. nu ska jag inte vara vid datan utan gå ut till solen.
Pussar

jag med min kusin. jag är magda & hon är jag på texten

Gröna Lund

God morgon!
jag vaknade halv åtta idag. jag ska snart fixa mig & sen bär det av t Grönan. det ska tydligen regna idag också.. men det hindrar inte mig. jag tar på mig en vattentät jacka & ett par jeans. inte svårare än så.
hörs när jag kommer hem.



hoppla

hejhopp!
kom ungefär nyss hem efter en underbar dag/kväll. det började med att jag vaknade åkte till stan med Ellsi & handla lite där. fick dock inget med mig hem. men en Subway i magen fick jag allt. sen efter det fixade jag mig och mötte upp Isabell. som då vandra runt lite och träffa två andra helt gulliga flickor. vi var ute ett tag och snacka & bara hade allmänt mysigt. sen gick vi hem till Amanda, fixa oss lite sen var det utgång igen. sen skulle jag hem och äta. vilket jag gjorde också. sen blev det utgång igen. haha. så nu kom jag hem. tagit bort  sminket och sitter i myskläder. satt det blir ingen mer utgång för er som vill, sorry. men jag har också fått ett par telefonsamtal under dagen. från Julie. och vi ska till Gröna Lund imorgon. köpa guldkort & ta massa bilder. och bara få det skitbra, höhö. nej men det kommer bli riktigt najs. imorgon är det fredag också. kan det bli mycket bättre? jag tror knappst det. hoppas det blir bra väder.
bilder från idag kommer senare
Pusss

fundera

hejhopp.
vilken fantastikst, underbart, härligt humör jag är på idag. dom som inte träffat mig idag har verkligen missat någonting. iallfall klockan är runt halv 4 och vid 5 ska jag äta middag. efter det blir det träning vid Enskede IP. och nej ni behöver inte komma dit bara för jag är där. sist va det ju massa som sprang efter mig & ville ha aoutograf. det är jättegulligt men jag måste få träna. I wish. satt ja. det är ju jäkligt najs väder ute. satt jag tänkte dra mig ut en sväng igen. men en grej ska ni få hjälpa mig med. och alla ska svara. vad vill ni ha mer i bloggen?! videoblogg, bilder, musik, texter, tävlingar? inte vet jag. men vad vill ni ha? snälla, för allas skull nu. haha. ni får fundera på det, så kollar jag lite senare.
puss på magen.


ah



varsågoda igen, här är ett av våra misslyckade försök. andledningen till skriket va för vi tappa en ljusskål i golvet. men lägg då extra märke till skriket. det är jag & Cissa och vi skriker exakt likadant. exakt samitidigt. det är läskigt. :o

haha

God morgon.
jag börjar om ungefär en timme, men jag måste börja gå om cirka en halvtimme. idag slutar jag riktigt tidigt så det är ju skitbra. ikväll har jag träning också. känner verkligen för det, eftersom det är soligt & varmt. det är sommar förfan! det är jättehärligt. idag är också sista dagen i skolan denna vecka. wiewiewie. dom dagarna blir väl henne lite tips och sånt igår. iallfall. asså herregud vad jag nyser nu också. 4 gånger på en kvart typ. aja nu måste jag fixa med annat.
Pussar


 


angel (a)

blir nog inte så mycket mer bloggande under kvällen. men det borde faktiskt räcka för idag. både videoinlägg & massa bilder. då blir ni riktigt glada va? jag blir glad av att ha gjort er nöjda. jag tror faktiskt ni är rätt nöjda ändå. nu tänkte jag smsa och vara så snäll att följa med och cykla när Ellsi springer. jag är en ängel fråg åvan (a)
puss på pannan

låt som jag bara inte kunde få loss från skallen


tjill

hei.
asså gud va jag är snäll. jag bjöd verkligen på mig själv i det första videoinlägget. jag gjorde jättefula miner & allt. men är man snäll så är man, haha. mina föräldrar är på möte med min klass och jag har typ inga läxor. kommer bli så jeffla najs. jag försöker hitta någon att dra ut med. hittar typ ingen. annars blir det väl studsmatta eller annat tjill. jag ska ladda upp några bilder från idag snart också. som ni självklart ska få se.
puss på munnen

videoinlägg



jag bjuder

plugg

nu måste de verkligen plugga's här hemma.
svenska läxa tills imorgon(?)
sen blir det Svenska Hollywood fruar här hemma.
men jag måste börja satt jag hinner klart.
puss på foten

found me

tjulululu.
idag är jag ovanligt pigg för att ha kommit ifrån skolan. jag börjar nästan känna av att det snart är sommarlov. då blir jag oftast glad & pigg. vilket är uberbra. men iallfall. nyss åt jag en banan. fan hörrni, jag älskar bananer. och snart ska jag börja på min Svenska läxa. ysch. men det måste göras.
juste. idag hade ju vi Engelska teater, min grupp hade ju skills. skitbra ju :$
annars idag har det inte hänt så mycket. jag tog några få bilder. men jag måste ladda över dom på den andra datan där nere. vilket jag inte orkar göra just nu, därför får ni väl nöja er med någon gammal. spillerill. vet ni vad jag kom på? jag älskar denna vecka. den är bara halv det är ju fantastikt. jag vill också tacka mina fina vänner jag har. dom jag kunde prata med idag. dom jag kunde vara med idag. ni betyder verkligen. tack!
nu ska jag droga musik & tänkte vara så c00l att logga in på msn. men jag kommer va jeffla seg.
Puss på ryggen.


morgon

god morgon fan!
snart ska jag till skolan men först blir det inlägg. jag hade ändå inte något speciellt för mig. jag fick nyss i mig lite frukost iallfall. men jag har också halsbränna som gör att allt jag äter smakar piss. som ni ser. piss med stora bokstäver också.. inte bra. igår åt jag tabletter mot det. men inte hjälpte det ett dugg. smakar fortfarande lika illa. så egentligen tog jag bara tabletten i onödan. men om jag dricker 24/7 och aldrig har något mellanrum så kommer det inte smaka illa. wonderful!
men idag ska jag försöka vara pigg & glad. jag har Engelska teater nu på morgonen också. gu vilken vecka jag kommer få. lalalala vi är gröna vita, vi är färjestad '
nu ska jag ta mina nycklar som har en Färjestad grej på och dra iväg.
Puss på någon kropssdel


kväll

hei.
ikväll känns allting bara så jävla retard. klockan är redan halv nio men den känns som att typ bara vara sju. det är riktigt jobbigt fan. jag kommer typ sova två inatt. men iallfall. grillat blev det. och jag har ätit mig förjeffla mätt! kommer behöva rulla till skolan. som tur är det bara tre dagar. dom två dagarna vi har ledigt har jag gymnastik på. satt jag behöver inte ha de denna veckan. tjoho. nej men faktiskt har jag inget emot gymnastiken. den hjälper ju mig bara att slippa rulla till skolan. men otacksam som jag är. jag duschade tog bort sminket & fixa lite nyss. men min vanliga tur fick jag det oerhört gråtframkallande sminkborttagningsmedlet i ögonen och sitter där med och gråter, det lilla sär barn jag är. höhö. nu tänka jag lite. mina vanliga, Norea & Ante typ. dom som är lite sociala här i världen. ojoj vad social jag är mot dom då x'd
jag och Ellsi ska kolla tv eller något. kolla in lite video's vi gjorde på vägen hem kanske. hoppas ni har en bra kväll iallafall. för det ska jag försöka ha.
Puss på näsan.

 

I'm still alive

Hej.
som ni märker så lever jag än. ryslig tur.
just nu sitter jag här och nyttar mig med ett glas vatten. men först idag var jag & köpte en ny jacka och så. en som jag kan ha fall det är lite kallt. den är hel svart. ser inge peciell ut. jag köpte också ett par asballa skosnören i grön. eftersom mina skor är vita. så blir det Färjestad. det kommer blir skitbra. och efter det åkte jag vidare för att fira 50 års fest. Grattisgrattis. det var trevligt, jag fick träffa massa folk. jag och Anna tog 2 bilder ni kanske kan få se sen. när hon skickat dom till mig. och nu kom jag nyss hem från träningen som va. eller jag & Ellsi var så jeffla duktiga och gick hem från Liljeholmen. vi pratade väääldigt mycket hockey. vilka matcher vi ska gå på. borta matcher. hemma matcher. jag vet inte allt va det va. men ja. 
till middag kanske det blir grillat! riktigt gôtt faktiskt. jag har verkligen längtat efter lite grillat kött.
senare ikväll blir det väl tv time. kanske någon bra film ska startas? vad ska ni göra? finns inte så mycket att göra en tråkig söndag's kväll. eller?! den kanske är aktiv för er?
nu ska jag iallfall logga in på msn så c00l som jag är.
Puss på fingret.

1932

man ba "vad vore en blogg utan lite Färjestad?" ;PPppPppP
nej jag skoja. men guldmagda vet ni ju vad det står för. så här får ni lite av mitt liv.
Färjestad bollklubb är det jag älskar mest mest mest. av fan allting. en milljon eller Färjestad? fyfan va enkelt. en miljard eller Färjestad? behöver inte tveka. ni tänker säkert 'men det säger hon bara, om hon verkligen fick välja skulle hon välja pengarna'. haha nej? har jag Färjestad, har jag allt. vi är en enda stor familj. Ellsi, Milo, Jonna, Daniel, Fredrik, Robin, Alex. och det är bara några av våra Fbk vänner. nu när vi går mot sm-guld detta år får vi slå Aik också. det ska bli jävligt gött! utematchen mot fuskarna, fyfan vilket bra hockey år det kommer bli. en stor person i mitt liv är inte min pojkvän, jag har ingen. höhö. inte min familj. vänner. utan Emil Kåberg #27. seriöst herrejävlar vilken man. mannen med dom vita handskarna. men tänk då om han betyder så mycket. det är EN person från Färjestad. tänk då hela Färjestad. ni vet inte hur mycket det är. runt hela jorden hela tiden och slutar aldrig gå runt. ungefär så fast lite mer. och ni andra idioter som säger att Färjestad suger, är sämst och så vidare. kom in i mitt rum kolla på min vägg. läs att det står sm-guld. få stryk & dra därifrån. annars kan jag fan läsa det åt er. när det gäller Färjestad är jag aldrig räddd. jag kan slå ner folk som säger att dom hatar Färjestad eller klankar. jag blir hysteriskt galen. jag, Ellsi & Jonna vet. boxarna som håller på Färjestad. Älskar't. 8 sm-guld, och snart tar vi det nionde. jag vet. ni vet. alla vet.
jag kommer aldrig sluta hålla på dom. grönvitt hjärta. nittonhundratrettiotvå.


vän


back

hej.
nu är jag tillbaka igen. ni är jättesöta för även om jag inte bloggat ett skit har ni gått in iallfall, det tycker jag är sött :$
aja, jag ska på 50 års fest idag. och sen träning. ska försöka leva när jag kommer hem också. satt jag inte tar i alldeles för mycket. men jag ska försöka. men igår tävlade mitt lag i stafett. med dom som var äldre. duktigt, visst?
vi kom 6 eller 7, utav 15 lag. så jag tycker det va väl helt okej. jag sprang om två stycken tjejer på banan eftersom jag hade sista biten. då blev jag nöjd x'd
igår färgade jag håret igen. det blev sling skit också? jag har typ svart,  mörkbrunt, ljusbrunt på samma gång. ganska ballt tycker jag. & i veckan händer det nog inte så mycket. måndag - onsdag är det skola. sen är vi ju lediga. satt på torsdag kanske jag ska träffa Norea. fredag blir väll bara en chilla galet, som Ellsi brukar säga. men nu ska jag klä på mig. sminka mig. fixa håret och allt sådant.
puss på handen



RSS 2.0