sjukhuvud



vet ni? :o
jag har en hockeyspelare som gör om vårat badrum. HALJDLAJNLAJMWLAMSLAMLELAKNWELKHWKANWLKANWLKANWLKANWLKANWLKBASKBFAKBFAKBNH AKHRANKRHAKHRNAHRA. är det inte läskigt? av allting jag gillar, just hockey! underbart. man blir ju ultracp varje gång man pratar om hockey. eller jag blir iallfall störd i hjärnan för jag älskar det så mycket. men det är en skön grej att få. en riktigt skön störning faktiskt. och idag fick jag faktiskt veta en grej, eftersom man lär sig någonting nytt varje dag. och det var; att man inte kan vika ett papper mer än åtta gånger. är det inte vansinnit? för mig som måste klara av de mesta är det en mental psyk sak. man MÅSTE ju kunna göra det! och som jag försökte, men jag kom tammefan bara till sju gånger. jag kan bara inte förstå.. jag ska ta och leta upp ett papper nu. jag ska fan bevisa Kina som kommer på allt skit & alla andra att jag Magda, kan vika åtta gånger. Hejdå!


in the dark



dom där sista dagarna.
dom där speciella dagarna man har väntat på.
dom där oerhört perfekta stunderna man vill ha.
dom där stunderna är elitserien.
gött dä Sverige.


tack

Färjestad Bollklubb.
ni är våran stora härliga familj. och man lämnar aldrig, aldrig någon i familjen.
 oavsett vad.


dix



idag har varit en av dom segaste dagarna i skolan verkligen. jag har snackat hockey, som vanligt. att vara en Färjestadare är inte lätt, man saknar dom alldeles för mycket. men eftersom jag var på hockey igår kunde jag hålla mig tillbaka lite idag. fast jag var ju tvungen att skrika "ner & upp, upp & ner Gnaget ser vi aldrig mer" när några Aik:are gick förbi. förlåt, men jag klarar faktiskt inte att hålla mig så mycket mer. vet ni vad lycklig är? är hockeyn startar igen, då kan ni få se mig lycklig iallfall! hockey blogg, wow. jag känner mig verkligen som på nytt. kommer ni på några matchet? Färjestad vs Aik hemma. jag är taggar, vi alla är taggade. så jg hoppas vi ses där alla Färjestad supportar. Hugs.


!



jag har inte slutat blogga!
men jag kommer tillbaka helt när hockeyn början. jag lovar. ni vet att det är hockeyn jag brinner för. måste berätta att jag såg Färjestad juniorer igår. helt klart en uppvärmining för eliterna. jag och min syster sjöng massa ramsor, klappa, skrek. jag är verkligen laddad inför denna säsong. ingen kan krossa oss i år. redan bokat 4 matcher till iår, förstår ni? nä inte jag heller. taggat till, laddat upp, redo för 100000000%. jag vet det, ni vet det, alla vet det! stolta starka Färjestad, klubben från Karlstad.


home

kom hem igår, jag är brun & glad! hoppas era veckor va lika  bra som mina. förlåt för jag inte uppdaterat heller. men jag kan redan nu berätta att jag ser annorlunda ut. jag har färgat håret igen, mörkbrunt. och imorgon ska jag träffa Sofia, mhihi. vi har inte träffats någon gång under sommarlovet :o så nu jefflar är det dags igen. hon började skolan idag så imorn möter jag upp henne så drar vi iväg någonstans. men vart? bussen t Farsta? kanske åker någonstans och ser vart vi hamnar? haha. mobilen är alltid med så det är bara att ni smsar. Jossan kommer jag smsa iallfall, haha som jag sa till henne. men iallfall så är jag hemma, oskadd och hela skiten. Puh, pussar.

RSS 2.0